|
SWiSH Forum
Forum użytkowników programów SWiSH
|
[pytanie](jak to zrobić)Stworzenie mapy |
Autor |
Wiadomość |
kamil1991
Początkujący

|
Wysłany: Czw 19 Sty, 2006 12:34 [pytanie](jak to zrobić)Stworzenie mapy
|
|
|
Witam!
Chciałbym stworzyć mape w swf. Preloader mam i wiem jak zrobic mam mape w rozszerzeniu jpg, chce aby mogl byc Zoom IN i Zoom Out (zlizenie o oddalenie), oraz przesuwanie jej (prawo, lewo, góra, dół). Jestem laikiem w Swish maxu. Trzeba na pewno zrobić legende z przyciskami, ale jak dopisać do przyciskuw, żeby sterować obrazkiem. I czy może jeszcze być, tak że będą kropki< takie kółka > na mapie, i jak sie na nie najedzie, to sie pojawi jakies info, takie małe < jak tekst do obrazki za w htmlu piszemy ALT="tekst">. Pomożecie???
Kamil |
|
|
|
 |
^romekrtk

Pomógł: 28 razy Wiek: 37 Dołączył: 23 Lut 2005 Posty: 338 Skąd: Gryfice
|
Wysłany: Czw 19 Sty, 2006 15:44
|
|
|
w zalaczniku sterowanie obrazkiem przypomocy strzalek na klawiaturze a jesli chcesz sterowac przyciskami w animacji to poprostu dodadj przyciski i dopisz do nich te komendy co sa do strzalek zmieniając nazwe tylko. |
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| Strona wygenerowana w 0.1 sekundy. Zapytań do SQL: 12 |
|
|