Skrypt wykonywany po procesie bezczynności |
Autor |
Wiadomość |
marcinvsg
Początkujący
|
Wysłany: Sro 09 Lip, 2014 06:01 Skrypt wykonywany po procesie bezczynności
|
|
|
Witam,
Poszukuje pomocy przy wykonaniu skryptu jak w temacie. Muszę zrobić coś co po powiedzmy 5 minutach nie ruszania myszą powraca do ekranu głównego strony.
Jakieś pomysły? bo ja szukam i szukam i znaleźć rozwiązania nie mogę
pozdrawiam
z góry dziękuje za szybką odpowiedź |
|
|
|
|
^Januszr
Pomógł: 216 razy Dołączył: 11 Maj 2005 Posty: 1854 Skąd: Stolyca od urodzenia
|
Wysłany: Sro 09 Lip, 2014 10:21
|
|
|
Zaadoptowałem skrypt z innego forum. Dopasuj go do swoich potrzeb. Otworzysz go w wersji SwishMax opisanej w stopce. |
_________________ Niestety używam nieoficjalnych wersji Swish, które można zassać z forums.swishzone.com - jest na szczycie listy w BugsForum.
|
|
|
|
|
marcinvsg
Początkujący
|
Wysłany: Sro 09 Lip, 2014 11:16
|
|
|
Witam,
Dzięki za szybką odpowiedź, mam tylko prośbę czy mógłbyś wkleić tu skkrypt bo mam starszą wersję swisha i nie mogę otworzyć pliku. Mam nadzieję że w samym skrypcie się nie pogubie
pozdrawiam |
|
|
|
|
^Januszr
|
Wysłany: Sro 09 Lip, 2014 12:30
|
|
|
Nie, nie mogę. Aktualizacje do zakupionych SM4 są darmowe i każdy może ich użyć. Chyba, że ktoś licencji nie ma - ale to nie mój problem.... |
_________________ Niestety używam nieoficjalnych wersji Swish, które można zassać z forums.swishzone.com - jest na szczycie listy w BugsForum.
|
|
|
|
|
marcinvsg
Początkujący
|
Wysłany: Czw 10 Lip, 2014 06:01
|
|
|
Mam Swisha 4 i kiedy próbuję zaktualizować mam komunikat że mam wersję najnowszą Licencja oczywiście jest |
|
|
|
|
^Januszr
|
Wysłany: Czw 10 Lip, 2014 07:55
|
|
|
w pierwszym poście pisałem: Cytat: | Otworzysz go w wersji SwishMax opisanej w stopce. |
Skoro nie jest zrozumiałe, to przepraszam, że zawraca głowę, ale pomóc nie jestem w stanie. |
|
|
|
|
|
|