| Prezentacja ! w  Swishmax ! | 

| Autor | Wiadomość | 

| intimatelly   Początkujący

| 

|    Wysłany: Nie 18 Lis, 2012 15:29   Prezentacja ! w  Swishmax ! |   
 |  
               | 
 |  
               | Witam jestem kompletnie zielony w tym programie . Czy jest może jakaś osoba która mogła mi pomóc ze zrobieniem prezentacji . Mam ją do zrobienia na zaliczenie w szkole. 
 GG 11414667  ! !  za wszelką pomoc będę bardzo wdzięczny !
   |  | 

|   |  | 

|  | 

| ^shastaan   

| 

|  Wysłany: Nie 18 Lis, 2012 18:08 |   
 |  
               | 
 |  
               | Zadania nie zrobię za Ciebie http://mailing.nie-spamuj.eu/marketing.html  ale Cię mogę nauczyć (patrz stopka). |  
				| _________________ Prowadzę stacjonarne i zdalne szkolenia z grafiki, również ze SWiSH. Program ustalany indywidualnie w zależności od potrzeb klienta. Szczegóły na www.kreopka.pl

|  
				| Ostatnio zmieniony przez shastaan Wto 24 Maj, 2016 15:21, w całości zmieniany 1 raz |  | 

|   |  | 

|  | 

| ^Januszr   

| 

|  Wysłany: Nie 18 Lis, 2012 21:05 |   
 |  
               | 
 |  
               | A ja robię filmy, stopki i prezentacje komercyjnie. Poproszę o szczegóły na swish_m at gazeta.pl - proszę przede wszystkim o podanie budżetu przeznaczonego na kreację wizerunku. |  
				| _________________ Niestety używam nieoficjalnych wersji Swish, które można zassać z forums.swishzone.com - jest na szczycie listy w BugsForum.

|  | 

|   |  | 

|  | 

|  |