Swish Max 2 problem ze eksportem do AVI |
Autor |
Wiadomość |
Blondynex
Początkujący

|
Wysłany: Sro 09 Lis, 2011 10:54 Swish Max 2 problem ze eksportem do AVI
|
|
|
Witam, mam właśnie taki problem z eksportem do avi tzn. eksportuję z tym że gdy już otworze gotowego avi-ka to jest z przycięciami co jest niedopuszczalne, Jednak dziwne jest to że cały czas robiłem to tym samym sposobem i zawsze było ok. Próbowałem już innymi kodekami i dalej to samo ;[ zawsze robiłem xvid-em, nie mam już sił. Pomocy bo termin goni! |
|
|
|
 |
^Januszr

Pomógł: 216 razy Dołączył: 11 Maj 2005 Posty: 1854 Skąd: Stolyca od urodzenia
|
Wysłany: Sro 09 Lis, 2011 12:19
|
|
|
Nieprawidłowy CRACK? Źle ukradzione oprogramowanie? Bez SWI trudno zgadnąć. Wymyśliłem 7 powodów możliwych ale nie chce mi się pisać, bo pewnie jeden z nich jest własciwy... |
_________________ Niestety używam nieoficjalnych wersji Swish, które można zassać z forums.swishzone.com - jest na szczycie listy w BugsForum.
 |
|
|
|
 |
Blondynex
Początkujący

|
Wysłany: Sro 09 Lis, 2011 13:12
|
|
|
Tak, kolego z pewnością w firmie nielegalne oprogramowanie powodzenia. Niestety oprogramowanie jak najbardziej legalne, wiec jak możesz podaj te 7 innych powodów. |
|
|
|
 |
^Januszr

|
Wysłany: Sro 09 Lis, 2011 15:06
|
|
|
a gdzie link do swi? |
_________________ Niestety używam nieoficjalnych wersji Swish, które można zassać z forums.swishzone.com - jest na szczycie listy w BugsForum.
 |
|
|
|
 |
mielu

Pomógł: 131 razy Wiek: 47 Dołączył: 06 Kwi 2006 Posty: 1177 Skąd: Kraków
|
Wysłany: Nie 13 Lis, 2011 18:24
|
|
|
Januszr, a po czym wnosisz, że program jest piracki. To nie te objawy.
Blondynex, musisz pokombinować z kodekami. |
|
|
|
 |
^Januszr

|
Wysłany: Nie 13 Lis, 2011 19:25
|
|
|
mielu, zwykle, jak coś się eksportuje źle (w BW albo odwrócone) to są to nieprawidłowe cracki. A kto wie, jakie jajka dorzucają co chwilę programiści ze Swish? Chyba nikt... To pytani były, nie twierdzenia. Ale ja sądzę, że to nie tylko kodek, bo może odniesienie do stejdża? Albo może błąd efektu? Albo może odniesienie od arnchopojnta? Albo może źle ustawione eksportsetingi? A może to kwestia xyskali? No ... jak napisałem: SWI potrzebne, może być bez wszystkich animacji, tylko z jedną tą problematyczną. |
 |
|
|
|
 |
|