|
SWiSH Forum
Forum użytkowników programów SWiSH
|
gdzie te cholerne włąściwości obrazka...?? |
Autor |
Wiadomość |
xtro
Praktyk

|
Wysłany: Sro 17 Sie, 2011 01:57 gdzie te cholerne włąściwości obrazka...??
|
|
|
Zmieniłem ostatnio kompa i tak na dzień dobry ściągnąłem maxa 4 ze strony producenta. Testuje i wszystko byłoby fajnie, ale ne moge odszukać okienka włąściwości wczytanego pliku bitmapowego. Chodzi konkretnie o to okno , gdzie wybierało się metodę kompresji obrazka mędzy gif, jpg i pozostawieniem najlepszej (tak było w maxie 3), oraz wybór opcji DONT SMOTH (z maxa 1), i jeszcze zakładki z możliwością regulacji nasycenia koloru, blurem, sharpenem itd. No nie wiem gdzie to jest w tej wersji, albo coś przeoczyłem zwyczajnie, ale siedzę od godziny i jak w ścianę się gapię a tego okienka/zakładki nie widać. Pomóżcie! |
_________________ /|\ACI3|< |
|
|
|
 |
Piotr
Ekspert

|
Wysłany: Sro 17 Sie, 2011 08:22
|
|
|
Witaj
W załączniku masz jpg'a który wyjaśni Ci wszystko ...
Pozdrawiam ... [/center] |
|
|
|
 |
xtro
Praktyk

|
Wysłany: Czw 18 Sie, 2011 01:43
|
|
|
wielkie dzięki, wystarczyło kliknąć na ikonkę z "wiaderkiem".. a tyle się tego naszukałem... |
_________________ /|\ACI3|< |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| Strona wygenerowana w 0.08 sekundy. Zapytań do SQL: 12 |
|
|