|
SWiSH Forum
Forum użytkowników programów SWiSH
|
Audio bez przerywania |
Autor |
Wiadomość |
BaGRoS
Przyjaciel Bielizna ;)

|
Wysłany: Czw 16 Lis, 2006 19:41 Audio bez przerywania
|
|
|
Mam SWISH JukeBox, muzyczka gra, lecz po odświeżeniu przeglądarki muzyczka gra od początku jak zrobić aby grała ciągle, mimo, że naciskam F5??
Jakaś warstwa, cokolwiek? Jakieś pomysły? W ostateczności może jest jakiś player odtwarzający pliki swf w ciągu mimo naciskania F5? |
|
|
 |
Seb
Ekspert

Pomógł: 28 razy Wiek: 43 Dołączył: 09 Paź 2005 Posty: 591 Skąd: takie pytanie?
|
Wysłany: Czw 16 Lis, 2006 22:37
|
|
|
jest taka opcja w ogóle?? może okienko pop up które będzie odtwarzało muzykę, bo F5 to tak jakby napiasć raz jeszcze adres i zrobić enter..
wgm jedyna opcja zrobić dzwięk na oddzielnie otwieranym oknie co nie wiem czy nie mija się z celem :p |
|
|
|
 |
BaGRoS
Przyjaciel Bielizna ;)

|
Wysłany: Pią 17 Lis, 2006 11:22
|
|
|
Może za daleko poszedłem
Chodzi o to aby po wywoływaniu index.php z parametrami (zwykłe przeglądanie strony) ta muzyka grała bez startowania wciąż od początku...
Niektóre strony dodają ramki, w taki sposób, że można przeglądać stronę dowoli, a ramka nie znika. |
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| Strona wygenerowana w 0.09 sekundy. Zapytań do SQL: 10 |
|
|