|
SWiSH Forum
Forum użytkowników programów SWiSH
|
Linki wewnętrzne |
Autor |
Wiadomość |
Dikej
Początkujący

|
Wysłany: Sro 21 Lip, 2010 12:21 Linki wewnętrzne
|
|
|
Witam,
Zacząłem przygodę ze SWiSHmaxem 4 dni temu.
Tworzę stronę internetową i mam pewien problem.
Home - Strona główna
Na stronie głównej mam przyciski do podstron... (projekty, galeria, kontakt itp.)
1) Jak stworzyć linki do poszczególnych podstron, jeśli wszystko znajduje się w jednej scenie
2) Jak stworzyć linki do poszczególnych podstron, jeśli każda z podstron to inna scena
Proszę o wyrozumienie jeśli napisałem jakąś głupotę
Przeszukałem trochę forum, ale znalazłem tylko informacje o linkach do zewnętrznych stron internetowych. |
|
|
|
 |
maciey75
Mistrz

Pomógł: 15 razy Wiek: 49 Dołączył: 20 Lip 2005 Posty: 151 Skąd: pyra w wawie
|
Wysłany: Sro 21 Lip, 2010 17:54
|
|
|
almost_template - poszukaj na forum |
|
|
|
 |
Dikej
Początkujący

|
Wysłany: Czw 22 Lip, 2010 08:11
|
|
|
Witam ponownie,
dzięki za wskazówki
Mam małą prośbę.
Czy mógłbyś podczepić almost_template_v4_final pod projekt, którym się zajmuję.
Jak napisałem wcześniej, z swish maxem poznałem się tydzień temu więc moje doświadczenie jest takie, że prawie go nie ma
W projekcie, który posiadam, przyciski zmieniają barwę gdy się na nie najedzie i wydają dźwięk, co udało mi się napisać przy pomocy licznych tutoriali. Nie mogę sobie poradzić z podczepieniem almost_template_v4_final i zachowaniem funkcji przycisków.
Dobrze byłoby móc się na czymś wzorować. Proszę więc o pomoc
Liczę też na komentarze, co robię źle, na co powinienem zwrócić uwagę. Każda dobra rada to szczebel wyżej w mojej karierze ze Swish Maxem
Plik wkleiłem na Speedy Share bo jest troszkę większy niż ustawa na forum przewiduje
Link do projektu
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
tribbal
Przyjaciel

Pomógł: 5 razy Wiek: 38 Dołączył: 23 Gru 2009 Posty: 48 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Czw 22 Lip, 2010 11:39 Re: Linki wewnętrzne
Moje WWW: http://webunique.pl |
|
|
Dikej napisał/a: | Witam,
Zacząłem przygodę ze SWiSHmaxem 4 dni temu.
Tworzę stronę internetową i mam pewien problem.
Home - Strona główna
Na stronie głównej mam przyciski do podstron... (projekty, galeria, kontakt itp.)
1) Jak stworzyć linki do poszczególnych podstron, jeśli wszystko znajduje się w jednej scenie
2) Jak stworzyć linki do poszczególnych podstron, jeśli każda z podstron to inna scena
Proszę o wyrozumienie jeśli napisałem jakąś głupotę
Przeszukałem trochę forum, ale znalazłem tylko informacje o linkach do zewnętrznych stron internetowych. |
http://swish.wodip.opole....w++jednym+oknie
tutaj poruszałem temat z linkami wewnętrznymi.
Pzdr |
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| Strona wygenerowana w 0.07 sekundy. Zapytań do SQL: 11 |
|
|