|
SWiSH Forum
Forum użytkowników programów SWiSH
|
mapa odsyłaczy? |
Autor |
Wiadomość |
psc660
Początkujący

|
Wysłany: Pon 17 Maj, 2010 16:17 mapa odsyłaczy?
|
|
|
Witam
robię właśnie grafikę, która docelowo ma być odsyłaczem do kilku podstron, wpadłem na pomysł aby zrobić to w SM (odpowiedni fragment grafiki odsyła po kliknięciu do konkretnej strony), tylko nie bardzo wiem jak się do tego zabrać :/
do tej pory robiłem proste animacje na SW więc jeśli ktoś podpowie to przejrzyście to będę wdzięczny
jeśli to nie problem, to podpowiedzcie jeszcze proszę jak zrobić, żeby po najechaniu na daną część wyświetlała się "tytuł"
dzięki pozdrawiam |
|
|
|
 |
^Januszr

Pomógł: 216 razy Dołączył: 11 Maj 2005 Posty: 1854 Skąd: Stolyca od urodzenia
|
Wysłany: Sro 19 Maj, 2010 09:40
|
|
|
Załacz SWI - to pozmieniam i podam przykłady. Znudziło mi się robienie od początku ... |
_________________ Niestety używam nieoficjalnych wersji Swish, które można zassać z forums.swishzone.com - jest na szczycie listy w BugsForum.
 |
|
|
|
 |
psc660
Początkujący

|
Wysłany: Czw 20 Maj, 2010 11:00
|
|
|
dzięki za chęć pomocy,
porodziłem sobie troszkę inaczej (czas mnie gonił)
z chęcią się tego nauczę na przyszłość, jednak nie chcę Cię fatygować, jeśli robiłeś taki projekt i możesz go udostępnić (zobaczę co i jak powinno wyglądać) to będę wdzięczny, natomiast nie ma sensu robinia czegoś od początku - szkoda Twojego czasu
dzięki, pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| Strona wygenerowana w 0.2 sekundy. Zapytań do SQL: 14 |
|
|