|
SWiSH Forum
Forum użytkowników programów SWiSH
|
Jak przenieść obiekt bez przemieszczania ścieżki ruchu? |
Autor |
Wiadomość |
Sponsi
Początkujący

|
Wysłany: Pon 17 Maj, 2010 16:52 Jak przenieść obiekt bez przemieszczania ścieżki ruchu?
|
|
|
Dawno nie robiłem w SwishMax, niedawno kupiłem 3.0 i okazuje się, że zapomniałem jak to się robi... chodzi o zaznaczenie i przeniesienie sobie na scenie obiektu ale bez zmiany jego motion path. Inna sprawa, że ten obiekt nawet w animacji nie jest, zawsze wystarczyło wybrać klatkę poza animacją i normalnie przenosiłem.. a teraz ta menda tworzy sam sobie ścieżkę ruchu tą niebieską i na siłę mi potem ten obiekt się rusza...
Jak zaznaczyć i przenieść obiekt, żeby nie tworzyła się motion path?
Z góry dzięki,
Sponsi |
|
|
|
 |
^Januszr

Pomógł: 216 razy Dołączył: 11 Maj 2005 Posty: 1854 Skąd: Stolyca od urodzenia
|
Wysłany: Pon 17 Maj, 2010 19:55
|
|
|
group as MovieClip?
Odznacz MotionPath Tool?
Załącz screenshota ? |
_________________ Niestety używam nieoficjalnych wersji Swish, które można zassać z forums.swishzone.com - jest na szczycie listy w BugsForum.
 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| Strona wygenerowana w 0.08 sekundy. Zapytań do SQL: 11 |
|
|