|
SWiSH Forum
Forum użytkowników programów SWiSH
|
Przewijane MENU |
Autor |
Wiadomość |
tynkowicz
Początkujący

|
Wysłany: Czw 18 Lut, 2010 00:19 Przewijane MENU
|
|
|
Witam,
Szukam już 4 godzine (bezskutecznie) dlatego postanowilem prosić o pomoc.
Potrzebuje efektu takiego jak: http://osc.template-help.com/wt_27731/index.html
coś tam mi sie udało zrobić ale to nie do konca to co bym chcial. Ma moze ktos pomysl na cos takiego jak w przykładzie? |
|
|
|
 |
^Januszr

Pomógł: 216 razy Dołączył: 11 Maj 2005 Posty: 1854 Skąd: Stolyca od urodzenia
|
Wysłany: Czw 18 Lut, 2010 08:44
|
|
|
Strona strasznie obciążona jak na mój sprzęt (Pentium 2,53ghz, 1.31 Gb RAM, GeeForce 7300Gt), więc jakoś nie widze tego tam co chciałeś pokazać. Po pierwsze wydaje mi się, że osoba, która robiła tę www zapomniała, że nie każdy ma studio graficzne i sprzęt z najwyższej półki, który potrafi to otworzyć płynnie
Po dwa, wydaje mi się, patrząc na Twój przykład, że zapomniałeś użyć globalnych ustawień a starałeś się ustawić każdy obiekt - chyba nie koniecznie właściwie to wyszło. Załaczam podobny przykład - może się połapiesz.
aha.. i jeszcze jedno - jak rozszerzać zawartość menu:
jak masz:
Kod: |
icons.push(s1);
icons.push(s2);
icons.push(s3);
icons.push(s4);
icons.push(s5);
|
dorzuć do niego kolejne elementy czyli linie kodu:
Kod: |
icons.push(s6);
icons.push(s7);
icons.push(s7);
|
i stwórz elementy o nazwie s6, s7 i s8 (z zaznaczonym target). Powinno działać |
_________________ Niestety używam nieoficjalnych wersji Swish, które można zassać z forums.swishzone.com - jest na szczycie listy w BugsForum.
 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| Strona wygenerowana w 0.09 sekundy. Zapytań do SQL: 11 |
|
|