SWiSH Forum Strona Główna SWiSH Forum
Forum użytkowników programów SWiSH

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
SM3 -> screensaver. Jak?
Autor Wiadomość
Yarael 
Początkujący

Wysłany: Sro 20 Sty, 2010 14:49   SM3 -> screensaver. Jak?

Studio nie jest już sprzedawane, czy przerobić flasha (SwishMax 3) na wygaszacz? Pytanie dodatkowo - exe pełnoekranowy, bez belki playera?
Na sieci jest trochę konwerterów typu swf to scr, ceny od 20 do ponad 100 dolarów. Za bardzo nie widzę rzetelnych opinii.

^Januszr 

Wysłany: Sro 20 Sty, 2010 15:21   

Ja mam komercyjną wersję SS. Jeżeli chcesz to mogę pomóc :P . Za powiedzmy reklamę, albo za datki.

Yarael 
Początkujący

Wysłany: Sro 20 Sty, 2010 18:04   

Dzięki za chęć pomocy (czy raczej usługi...), ale szukam jakiegoś bardziej, nazwijmy to - kompleksowego rozwiązania. Czyli - o ile narzędziami Swishowymi aktualnie dostępnymi w handlu się nie da (na forum angielskim nie ma odpowiedzi na pytanie o sukcesora Studia), to czym najlepiej?

^Januszr 

Wysłany: Sro 20 Sty, 2010 22:33   

Chyba da się kupić....
http://www.swishzone.com/...io&tab=purchase
Tylko, że nie będzie to już więcej uaktualniane.

Yarael 
Początkujący

Wysłany: Czw 21 Sty, 2010 07:27   

Z zasady staram się kupować soft bezpośrednio u producenta, o ile umowy nie stanowią jakoś inaczej (jak np. Adobe). A na stronie Swisha wyraźnie jest napisane, że produkt został wycofany. A kupowanie nieprodukowane softu to wyrzucanie kasy. W ten sposób naciąłem się na bardzo fajne poniekąd Multimedia Builder. Główny programista poszedł sobie "na własne", produkt cały czas można kupić, ale nie jest już rozwijany, uwolnić nie bardzo chcą, problemów coraz więcej.
W sumie ciekawe, gdzie jest haczyk, dlaczego Swish zrezygnował z funkcjonalności SS. Samo SS było trochę naciągane, takie celowe rozbicie produktu dla dojenia kasy, od początku powinien być to element SM. No i myślałem, że skoro likwidują SS to będzie w SM3. No ale kto wie, może będzie jeszcze.

Odpowiedz do tematu