Wysłany: Nie 20 Gru, 2009 17:19 losowa kolejność ładowania plików swf w danej sekwencji
Witam.
Niechcący zaśmieciłem forum. Zamieściłem ten post w temacie z 12.11.2009 ale został on połączony z moją poprzednią wypowiedzią z tamtego dnia i tym samym nie miałbym szans, że ktoś to przeczyta. Nie widzę możliwości edycji (usunięcia) wpisu. Dlatego jeśli admin widzi taka potrzebę proszę o usunięcie tamtego wpisu. Sorry za zamieszanie.
Znów się zabrałem za losowanie kolejności reklam i po raz kolejny poległem. W stosunku do pierwszego pomysłu zmieniłem to, że każda reklama będzie w osobnym pliku (a nie scenie-chyba tak lepiej). Wykorzystałem wskazówki od mielu i udało mi się stworzyć coś co losuje liczby od 1 do 5 (żadna się nie powtarza) jednak zawsze wyświetlana jest reklama odpowiadająca ostatniej wylosowanej liczbie.
Nie wiem, jak zrobić aby wykonywana pętla zatrzymywała się na czas wyświetlania kolejnych reklam i po wyświetleniu ostatniej rozpoczynała wyświetlanie od nowa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
Strona wygenerowana w 0.09 sekundy. Zapytań do SQL: 12