SWiSH Forum Strona Główna SWiSH Forum
Forum użytkowników programów SWiSH

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Odtwarzacz flash jak na Youtube
Autor Wiadomość
ozzi
Przyjaciel

Wysłany: Pon 07 Gru, 2009 18:10   Odtwarzacz flash jak na Youtube

Witam mam pytanie a właściwie kilka :
1. Czy można wykonać swoją wersję odtwarzacza flash przy pobieraniu na swoją stronę jakiegoś filmu np z Youtube?
2. Czy można go wykonać w swish?
3. Czy zrobienie własnego odtwarzacza oraz połączenie go z php tak aby można było uploadować filmy na mój serwer a potem normalnie z niego odtwarzać je na mojej stronie jest wielce skomplikowane?

Wszystkie te informacje potrzebne mi są do zorientowania się mniej więcej w stopniu trudności wykonania całego takiego systemu, ponieważ noszę się z zamiarem zlecenia wykonania systemu a nie chciał bym aby moja niewiedza była pożywką i okazją do "zdarcia" ze mnie za wykonanie owego systemu.

Z góry dziękuje za pomoc.

Szymciosek 
Ekspert

Wysłany: Wto 08 Gru, 2009 20:11   

Magnet menu, magnetic menu

Szukaj

ozzi
Przyjaciel

Wysłany: Czw 10 Gru, 2009 10:29   

ok wiec może inna sprawa czy filmy z youtube mogę u siebie na stronie mieć w swoim odtwarzaczu? mam na mysli wyglad odtwarzacza ? jeśli tak to czy ktoś by mi zrobił taka funkcje? Powiem kompletnie nie znam się na temacie :( prosił bym o ewentualny kontakt na gg 3783111

eden
Ekspert

Wysłany: Czw 10 Gru, 2009 12:44   

możesz, tylko youtube tego niepopiera. Wszelkie algorytmy ktore wyszukuja linków do plików flv nie są wieczne, gdyz yt sumiennie cos w tej kwesti zmienia. No i musisz wykonać swoj odtwarzacz video. Z tego co mi wiadomo jest jakiś komponent gotowy w sm2 i 3 ale nieliczył bym na jego niesamowitość w działaniu. Napisanie własnego playera wymaga ponad średniej wiedzy o action script i obiektach NetConnection i NetStream

ozzi
Przyjaciel

Wysłany: Czw 10 Gru, 2009 13:37   

no ok więc czy jest ktoś kto mógł by taki odtwarzacz stworzyc? ogolnie dogadać się ze mną gg 3783111

Odpowiedz do tematu