Odtwarzacz flash jak na Youtube |
Autor |
Wiadomość |
ozzi
Przyjaciel

|
Wysłany: Pon 07 Gru, 2009 18:10 Odtwarzacz flash jak na Youtube
|
|
|
Witam mam pytanie a właściwie kilka :
1. Czy można wykonać swoją wersję odtwarzacza flash przy pobieraniu na swoją stronę jakiegoś filmu np z Youtube?
2. Czy można go wykonać w swish?
3. Czy zrobienie własnego odtwarzacza oraz połączenie go z php tak aby można było uploadować filmy na mój serwer a potem normalnie z niego odtwarzać je na mojej stronie jest wielce skomplikowane?
Wszystkie te informacje potrzebne mi są do zorientowania się mniej więcej w stopniu trudności wykonania całego takiego systemu, ponieważ noszę się z zamiarem zlecenia wykonania systemu a nie chciał bym aby moja niewiedza była pożywką i okazją do "zdarcia" ze mnie za wykonanie owego systemu.
Z góry dziękuje za pomoc. |
|
|
|
 |
Szymciosek
Ekspert

Pomógł: 22 razy Wiek: 33 Dołączył: 20 Lut 2009 Posty: 248 Skąd: Świdnica
|
Wysłany: Wto 08 Gru, 2009 20:11
|
|
|
Magnet menu, magnetic menu
Szukaj |
|
|
|
 |
ozzi
Przyjaciel

|
Wysłany: Czw 10 Gru, 2009 10:29
|
|
|
ok wiec może inna sprawa czy filmy z youtube mogę u siebie na stronie mieć w swoim odtwarzaczu? mam na mysli wyglad odtwarzacza ? jeśli tak to czy ktoś by mi zrobił taka funkcje? Powiem kompletnie nie znam się na temacie prosił bym o ewentualny kontakt na gg 3783111 |
|
|
|
 |
eden
Ekspert

Pomógł: 35 razy Dołączył: 04 Sty 2008 Posty: 265 Skąd: warsaw
|
Wysłany: Czw 10 Gru, 2009 12:44
|
|
|
możesz, tylko youtube tego niepopiera. Wszelkie algorytmy ktore wyszukuja linków do plików flv nie są wieczne, gdyz yt sumiennie cos w tej kwesti zmienia. No i musisz wykonać swoj odtwarzacz video. Z tego co mi wiadomo jest jakiś komponent gotowy w sm2 i 3 ale nieliczył bym na jego niesamowitość w działaniu. Napisanie własnego playera wymaga ponad średniej wiedzy o action script i obiektach NetConnection i NetStream |
|
|
|
 |
ozzi
Przyjaciel

|
Wysłany: Czw 10 Gru, 2009 13:37
|
|
|
no ok więc czy jest ktoś kto mógł by taki odtwarzacz stworzyc? ogolnie dogadać się ze mną gg 3783111 |
|
|
|
 |
|