Wysłany: Sro 23 Wrz, 2009 14:54 Problem z animowanym tekstem i geturl nad obrazkami
Witam. Mam mały problem przy tworzeniu strony. Otóż tworzę stronę dla kolegi z pizzeri i wygląda ona tak ze jest podzielona na 3 części lecz te 3 części są razem ze sobą złączone. Są to 3 fotki. Pizzy, jakiegos tam dania chinskiego i sajgonek. I teraz w tych fotach umiescilem texty " PIZZA" "KUCHNIA CHINSKA" itd. i zaanimowalem je i dodalem get url z tym ze tutaj pojawia sie problem. Bo przykladowo efekt meduzy ( literki falują tak jak by meduza płyneła) robi mi cos takiego ze napis pizza faluje i jak chce na niego kliknąć to mi się łapka do kliknięcia raz pojawia a raz znika więc kliknięcie na przycisk jest nie możliwe . Probowałem też pociąć stronę na 3 części i stworzyć 3 oddzielnie animację swf i potem to w dreamviewerze poskladac, wtedy nadaje calemu obrazkowi funkcje przycisku i nie ma problemu. Problem pojawia sie po zlozeniu. W dreamwerze pokazuje mi ze jest ok , ale jak juz odpale docelowy plik index.htm czy to pod Firefoxem czy pod IE to między rysunkami widac albo biale przerwy ( probowalem manipulowac animacja zwężając lub poszerzając ) albo ogólnie strona nie ma spójności. Co mogę zastosować w takim przypadku?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
Strona wygenerowana w 0.08 sekundy. Zapytań do SQL: 10