problem nowicjusza |
Autor |
Wiadomość |
arbike
Początkujący
|
Wysłany: Sro 29 Cze, 2005 16:49 problem nowicjusza
|
|
|
witam!
robie wlasnie swoja pierwsza strone w swishu i mam problem.otoz strona jest podzielona tak jakby na dwie czesci w pierwszej jest menu w drugiej tresc i nie wiem jak polaczyc to ze soba.czyli tak zeby klikajac na ktoregos butona otwierala sie w czesci "tresc" to co jest przypisane temu butonowi.
mam jeszcze jedna sprawe dotyczaca przewijania tekstu ktory opisany jest na stronie http://forum.swish.pl/vie...b9e157a2c470a6c (sposób uzytkownika taboon).po jego wykonaniu okazalo sie ze nie moge go zapisac bo wyskakuje blad(pisze ze zeby zapisac musze zmienic ustawienia w zakladce export tylko ze zmienialem i to nic nie daje) i nie mozna go zapisac pod zadna postacia :/
z gory dziekuje za odpowiedz |
|
|
|
|
frankee
Praktyk
|
Wysłany: Pią 01 Lip, 2005 15:06
|
|
|
a stronke zrobiles w ramkach czy w tabeli ?
ps. pamietaj o umieszczanu człego adresu podstrony |
|
|
|
|
nugatt
Pomógł: 75 razy Wiek: 42 Dołączył: 16 Maj 2005 Posty: 1389 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Pią 01 Lip, 2005 18:05
|
|
|
w zakładce export to może chodzić o wersje flasha, albo np. supprot physics properties. |
_________________ tomekf /// swishmaxxx |
|
|
|
|
tAboon
Ekspert tAboon
Pomógł: 14 razy Wiek: 40 Dołączył: 27 Lut 2005 Posty: 539 Skąd: Kielce
|
Wysłany: Nie 03 Lip, 2005 21:49
Moje WWW: www.skocz.pl/taboon |
|
|
Na wstępie, prosze o nadawanie odpowiednich i jasnych tematów, którko opisującyhc problem
A dalej. problem możesz mieć z wersją exportowanego swf'a o ile dobrze pamiętam txt działa od SWF 5 i wyżej.
Cytat: | strona jest podzielona tak jakby na dwie czesci w pierwszej jest menu w drugiej tresc i nie wiem jak polaczyc to ze soba.czyli tak zeby klikajac na ktoregos butona otwierala sie w czesci "tresc" to co jest przypisane temu butonowi. | -- nie za ab rdzo jestemw stanie dto zrozumieć. Czy masz to w jednym swf'ie czy w dwóch i chcesz ładować jednego do drugiego? czy masz jednego swf'a jako menu i reszta strony?? czy jak jeśli możesz to troche jasniej. |
_________________ Pozdrófka
"Student, który się uczy wszytskiego, nigdy nie będzie mądry"
na gg nie pomagam.
Zajrzyj czasem do Regulaminu
Jak mądrze zadawać pytania
Polecenie SZUKAJ to nie boli
SWiSHmax build 09-2004 |
|
|
|
|
|