|
SWiSH Forum
Forum użytkowników programów SWiSH
|
preloader |
Autor |
Wiadomość |
stefan
Początkujący

|
Wysłany: Pią 06 Cze, 2008 22:28 preloader
|
|
|
Witam
Proszę o pomoc. Uczę się dopiero Swish-a. Wykonałem "coś" co składa się z 4 scen. Na pierwszej jest preloader zaimportowany z komponentów. Na drugiej proste efekty, na trzeciej też proste efekty a na czwartej fotka.
Rzecz w tym że ten preloader w ogóle się nie pojawia . Proszę o sugestię co robię nie tak ?
[ Dodano: Nie 08 Cze, 2008 18:01 ]
Super. Wielkie dzięki wszystkim szpeniom od swisha. Niema to jak specjalistyczne forum. Zawsze można liczyć na szybką i kompetentną poradę. Nawet jak się jest początkującym i zadaje banalne pytania. Raz jeszcze wielkie dzięki. Mam nadzieję, że spotkamy się na innym specjalistycznym forum, zapewniam, że o was będę pamiętał |
|
|
|
 |
ora
Przyjaciel

|
Wysłany: Sro 25 Cze, 2008 06:58
Moje WWW: www.4f.vel.pl |
|
|
trudno odpowiedzieć nie widząc kodu,
a odpalałeś kod na serwerze czy tylko na dysku |
_________________ http://www.4f.vel.pl |
|
|
|
 |
ekumi
Bywalec

|
Wysłany: Sro 25 Cze, 2008 08:31
|
|
|
Prawdopodobnie, gdy odpalasz animację na swoim komputerze, to załadowanie pierwszej po preloaderze strony zajmuje tak mało czasu, że preloadera nie zdążysz zauważyć. Jeżeli jego kod jest prawidłowy, to on się pojawia, lecz trwa zbyt krótko, by ludzkie oko mogło to wychwycić. Jeżeli chcesz zobaczyc, jak działa preloader, gdy odpalasz animacje ze swojego kompa, to radzę, byś mocno obciążył czymś pierwszą scenę po preloaderze. Chodzi o to, by jej wczytywanie trwało długo. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| Strona wygenerowana w 0.09 sekundy. Zapytań do SQL: 10 |
|
|