|
SWiSH Forum
Forum użytkowników programów SWiSH
|
Dynamiczna galeria, wczytywanie zmiennych z pliku a rozmiar? |
Autor |
Wiadomość |
Arrow
Początkujący

|
Wysłany: Pon 21 Kwi, 2008 16:49 Dynamiczna galeria, wczytywanie zmiennych z pliku a rozmiar?
|
|
|
Proszę o pomoc, bo siedzę nad tym od 3 dni i nie mogę sobie poradzić:
Otóż na swoje potrzeby zaadaptowałem galerie o nazwie DynamicGallery5b, poszło w miarę sprawnie i efekt mnie zadowala, problem pojawia się, gdy wrzucam stronke na serwer!
Jeżeli rozmiar pliku *.swf mojej animacji ma jakieś 900kB jest ok., natomiast tylko przekroczę 950kb przestaje działać galeria, po prostu dramat, nie wiem, co z tym robić.
Serdecznie proszę o pomoc. |
Ostatnio zmieniony przez Arrow Czw 24 Kwi, 2008 07:44, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
marcino
Mistrz

Pomógł: 10 razy Wiek: 39 Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 159 Skąd: Bytów
|
Wysłany: Pon 21 Kwi, 2008 19:41
|
|
|
witam,
strzelam (twojego pliku nie otworze, mam starszą wersję swishmaxa), może masz jakiś darmowy serwer i masz tam jakieś ograniczenia, sprawdzałeś gdzie indziej ? daj może link do gotowej strony i udostępnij plik swf.
ogólnie dziwna sprawa. |
|
|
|
 |
Arrow
Początkujący

|
Wysłany: Pon 21 Kwi, 2008 21:39
|
|
|
No sprawa jest bardzo dziwna i strasznie irytująca
Na razie nie mogę sprawdzić na innym serwerze, ale myślę, że to nie wina serwera, bo jak swf ma mniej niż 950kb to działa bez problemu, jak przekraczam tą granice to już nie działa
Ta wersja działa, ale wystarczy dorzucić jedno zdjęcie przekompilować, wrzucić na serwer i już nie działa
Wydaje mi się, że mam jakiś błąd w tej galerii, ale już nie mam pojęcia tyle nad tym siedzę |
Ostatnio zmieniony przez Arrow Czw 24 Kwi, 2008 07:44, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
marcino
Mistrz

Pomógł: 10 razy Wiek: 39 Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 159 Skąd: Bytów
|
Wysłany: Wto 22 Kwi, 2008 00:34
|
|
|
mogłeś napisać też czy to co masz teraz zrzucone to u Ciebie działa czy nie
Ps. u mnie działa. |
|
|
|
 |
Arrow
Początkujący

|
Wysłany: Czw 24 Kwi, 2008 07:48
|
|
|
Witam, sprawa się wyjaśniła! Wina leżała po stronie serwera!! tragedia
Pozdrawiam i dzięki za zainteresowanie.
temat do zamknięcia. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| Strona wygenerowana w 0.09 sekundy. Zapytań do SQL: 10 |
|
|