SWiSH Forum Strona Główna SWiSH Forum
Forum użytkowników programów SWiSH

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Problemow ciag dalszy :)
Autor Wiadomość
Han 
Bywalec

Wysłany: Czw 13 Mar, 2008 10:39   Problemow ciag dalszy :)
   Moje WWW: www.studio-arte.pl

Witajcie! Nazbieralo sie kilka pytan na ktorych odpowiedzi znalezc nie moge wiec musze do Was udezyc :) od ostatniego czasu duzo sie nauczylem :) niedlugo zaprezentuje Wam 2 moje nowe strony ale pierw musze je skonczyc :oops: do rzeczy:
1) mam kurs walut wygenerowany przez strone http://bankowynet.pl/?id=komponenty_dla_webmastera i plik koncowy jest w php :( chcialbym wstawic ta tabelke w podobny sposob jak wstawia sie plik swf przez loadMovie. Tzn chce napisac jakos zeby wczytal plik kurs.php do elementu znajdujacego sie na stronie (np container bedacy prostokatem) :) wiem ze przez loadMovie sie tego zrobic niestety nie da :( prosilbym kogos madrzejszego ode mnie o wyjasnienie krok po kroku tak zebym nie musial tego wklepac ale zebym mogl sie tego nauczyc :) :mrgreen: :-D=

2)Wspomnialem o tym problemie juz w innym temacie ale temat sie urwal :( potrzebuje rozwiazac nastepujacy problem - ktos wchodzi na strone -> klika "wejdz na ftp" -> strona w czasie mielenia wchodzi na strone i sama wpisuje login i haslo tak ze klient nic nie widzi procz mielenia (dzieje sie to w tle :) ) i otwiera mu sie FTP - latwe :) jak sie wie jak :?

3)wiem ze to nie tu powinno byc ale nie bede zakladal nowego tematu :) mam ostatnio jakies dziwne problemy ze swishem a dokladnie z importem elementow :( biore pliczek swf do importu i on go mieli... jak skonczy to pisze "ze niektore maski moga zostac zmienione itd" a pozniej pisze ze nie moze zaimportowac... nie dzieje sie tak zawsze. Czym to moze byc spowodowane (oczywiscie swisha mam legalne i aktualnego). Pliki ktorych swish2 nie moze zaimportowac importuje swishem 1 i kopiuje co trzeba - ale nie o to przeciez chodzi ;)

prosze o wyjasnienia :) dzieki z gory :)

Odpowiedz do tematu