|
SWiSH Forum
Forum użytkowników programów SWiSH
|
strona "zamula" |
Autor |
Wiadomość |
marcino
Mistrz

Pomógł: 10 razy Wiek: 39 Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 159 Skąd: Bytów
|
Wysłany: Wto 04 Mar, 2008 13:01 strona "zamula"
|
|
|
witam,
Mam taki problem. Zrobiłem dwie stronki. Pod przeglądarka Firefox, IE działają elegancko, ale w momencie odpalenie ich pod Operą zużycie procesora skacze między 50-90% a do tego animacje przycinają po 2 minutach siedzenia na stronie, co może być skopane, jak zoptymalizować takie dziadostwo ? |
Ostatnio zmieniony przez marcino Sro 05 Mar, 2008 13:36, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
^sl01k

Pomógł: 42 razy Wiek: 29 Dołączył: 15 Lis 2005 Posty: 355 Skąd: Trójmiasto
|
Wysłany: Wto 04 Mar, 2008 13:23
Moje WWW: cześć prac w stopce :) |
|
|
heh faktycznie dziwne ...
zobacz sobie jeszcze jak dziala pod safari ... bo u mnie jena strona wogole niedziala tylko tlo widze a w drogiej niedziala galeria ...
a przyczyna tych wszystkich blendow moze byc fakt iz zrobiles to na ramkach ... moze sproboj normalnie lub za pomoca swfobject lub poprostu samego swfa daj index.swf i dodaj taki format do serwu aby byl traktowany tak samo jak index.html |
_________________ mam 12 lat i dopiero się uczę
http://sl01k.cal.pl/portfolio/
http://fachowo.co |
|
|
|
 |
marcino
Mistrz

Pomógł: 10 razy Wiek: 39 Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 159 Skąd: Bytów
|
Wysłany: Sro 05 Mar, 2008 11:05
|
|
|
zainstalowałem i faktycznie pod safari jedna sie nie odpalała ale już to zrobiłem miałem nie tak ścieżki po nazywane, heh dziwne jest to ze inne przeglądarki się tego nie czepiały
co do zamulania na operze, to zrobiłem tak jak mówiłeś przy pomocy swfobject i chodzi o niebo lepiej i proc nie dostaje tak w dupę pozostaje już to tylko zgrać na serwer
Masz u mnie piwo. Dzięki |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| Strona wygenerowana w 0.11 sekundy. Zapytań do SQL: 10 |
|
|