Upgrade do Swish Max2 |
Autor |
Wiadomość |
amakuz
Praktyk

|
Wysłany: Czw 27 Gru, 2007 16:14 Upgrade do Swish Max2
|
|
|
Potrzebuję pilnej odpowiedzi, najlepiej od osoby która przerobiła temat na sobie.
Chce zrobić upgrade do wersji 2. Nie chciałabym jednak stracić możliwości korzystania z wersji 1. Czy bez problemu otrzymam oba klucze od producenta gdy np przeinstaluję system.
Dziekuję |
|
|
|
 |
Mystic
Praktyk

|
Wysłany: Czw 27 Gru, 2007 23:48
|
|
|
Ja kupiłem sobie swishmax z darmowym updatem do 2v. i ja mam teraz 2 legalne swishe, wiec ty pewnie tez |
|
|
|
 |
Qiub
Doradca

|
Wysłany: Sob 29 Gru, 2007 19:48
|
|
|
Zalezy kiedy kupiles, ja nabylem swish okolo listopada, byl wtedy objety promocja upgrade'u do ver. 2
jezeli kupisz oczywiscie wersje 2 przysluguje ci prawo downgrade'u czyli cofniecia sie w wersji danego produktu!
Swoja droga producent nie musi wspierac i poprawiac bledow na swishmax1 jezeli oficjalnie wspieranym produktem jest SM2!
Co do downgrade'u z podniesienia wersji to też jak najbardziej, chyba ze sie gdzies niedoczytalem |
_________________ R35P3kT
un macho con cojones de ferro yeah baby;) |
|
|
|
 |
amakuz
Praktyk

|
Wysłany: Sob 29 Gru, 2007 21:42
|
|
|
Nie interesuje mnie cofnięcie się do poprzedniej wersji tylko możliwość równoczesnego korzystania z obu .
Swisha kupiłam kilka lat temu, teraz chcę zrobić upgrade do wersji 2.
Po reinastalacji systemu otrzymuje kod aktywacyjny od producenta. Jeżli zrobię upgrade do wersji 2 to będę otrzymywać kod do wersji 2. Moje pytanie do osób które zrobiły upgrade czy możecie nadal korzystać z wersji 1 i czy otrzymujecie klucz do obu wersji.
Dlaczego zależy mi na korzystaniu z obu ? poniewaz przyzwyczaiłam się do wersji 1 a 2 muszę dopiero opanować.
pozdrawiam |
|
|
|
 |
Mystic
Praktyk

|
Wysłany: Nie 30 Gru, 2007 12:32
|
|
|
Tak, o tym pisałem ze mam teraz 2 legalne programy, ponadto wynika to też z tego co pisał Qiub.
Reasumując, my nie widzimy przeszkód które uniemożliwią Ci korzystanie legalne z obu programów równocześnie. |
|
|
|
 |
Qiub
Doradca

|
Wysłany: Nie 30 Gru, 2007 21:21
|
|
|
ja mam w panelu i sm1 i sm2 czyli wychodzi na to ze mozesz uzywac korzystajac z downgrade'u, to ze masz zainstalowane obydwie wersje nie przeszkadza w niczym... ale warto dokladnie przestudiowac licencje ... chociaz ten kawalek papieru co dostalem + faktura nie informuje mnie o tym ze moge lub nie moge! Co nie jest zabronione jest dozwolone
Moze to i lepiej w przypadku swisha |
_________________ R35P3kT
un macho con cojones de ferro yeah baby;) |
|
|
|
 |
|