Art'e Studio - czekam na oceny i komentarze |
Autor |
Wiadomość |
Han
Bywalec
Pomógł: 1 raz Wiek: 39 Dołączył: 19 Lis 2007 Posty: 15 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: Wto 18 Gru, 2007 13:31 Art'e Studio - czekam na oceny i komentarze
Moje WWW: www.studio-arte.pl |
|
|
Witajcie! Mimo sporej ilości niejasności technicznych udało mi się ukończyć moja stronę jej adres to www.studio-arte.pl chciałbym żebyście ją ocenili i skomentowali. Proszę również o przejrzenie "źródła strony" w celu sprawdzenia poprawności metków pozdrawiam i dzieki han |
|
|
|
|
Seb
Ekspert
Pomógł: 28 razy Wiek: 42 Dołączył: 09 Paź 2005 Posty: 591 Skąd: takie pytanie?
|
Wysłany: Wto 18 Gru, 2007 18:11
|
|
|
nie podoba mi się preloader
długo się ładuje pf
w sumie ciekawe ale nie rusza
a na początku myslalem ze z tych wieżowców spadają cegiełki :p
napraw klientowi stronę z pf http://www.punita.pl/ bo się przeładowuje |
|
|
|
|
Han
Bywalec
|
Wysłany: Wto 18 Gru, 2007 18:53
|
|
powiem Ci tak... PF ladowal sie podobnie jak cala strone w 2 sekundy tylko cos dzisiaj serwer do bani dziala bo strasznie wolno sie laduje... a to tylko po 200kb patrzac na strone co bys na niej animowal? podpowiedz cos prosze o co Ci z cegielkami chodzilo? |
|
|
|
|
Piotr
Ekspert
|
Wysłany: Wto 18 Gru, 2007 18:58
|
|
|
Ciekawy pomysł, choć nie porywający (mnie przynajmniej). Te "cegły" z wieżowców - brrr ... spanikowałem
Prezentacja w portfolio strasznie wygląda (pewnie to wina kompresji)
Ogólnie mi się podoba ...
... |
|
|
|
|
Han
Bywalec
|
Wysłany: Wto 18 Gru, 2007 19:08
|
|
panowie o co Wam chodzi z tymi ceglami? zaraz to zmienie co do portfolio hmm moze zrobic poprostu mniejsze obrazki i tyle?
EDIT: nie wiem tez o co chodzi z tym serwerem... dzisiaj animacje mimo ze znajmuja malo laduja sie baaaardzo dlugo mimo ze inne strony chodza jak burza :/ splotlo sie to akurat z tym ze dzisiaj moja strona zaistniala w google... moglo to miec jakis wplyw? WATPIE ale wole spytac fachowcow moja strona zajmuje tylko 283kb wiec chyba malo - mozna z czyms poszalec... mnie tu tez czegos jeszcze brakuje - wypowiedzcie sie konkretnie w tej kwestii - pomozcie mi prosze dopracowac moj pomysl jak tylko mozecie |
|
|
|
|
|