Zamknięty przez: tAboon Wto 07 Lut, 2006 20:10 |
[HELP SWiSHmax!!!!]zmiana czcionki |
Autor |
Wiadomość |
rainbow
Praktyk
|
Wysłany: Czw 26 Maj, 2005 23:12 [HELP SWiSHmax!!!!]zmiana czcionki
|
|
|
podczas tworzenia stronki w penym momencie chyba cos nieswiadomie ustawilem i SWiSH zmiksowal mi wszystkie czcionki napisow ktore mialem w projekcie - jaśniej: mam tekst i czesc literek jest wyswietlane czcionka "x" a czesc czcionka "y" a powinno byc tylko czcionka "x"!!!!nie wiem dlaczego nie pomaga nawet ponowna edycja danych napisow(ciągle sa literki roznymi czcionkami:/)
HELP!! |
|
|
|
|
tAboon
Ekspert tAboon
Pomógł: 14 razy Wiek: 40 Dołączył: 27 Lut 2005 Posty: 539 Skąd: Kielce
|
Wysłany: Czw 26 Maj, 2005 23:46
Moje WWW: www.skocz.pl/taboon |
|
|
patrzyles na zakładke właściwości pola tekstowego? jesli nic nie znalazłeś podeslij mi na mejla SWI, bądź jeśli mały pliczek załącz na forum.
Według mnie coś pozmieniałeś we właściwościach pola tekstowego |
_________________ Pozdrófka
"Student, który się uczy wszytskiego, nigdy nie będzie mądry"
na gg nie pomagam.
Zajrzyj czasem do Regulaminu
Jak mądrze zadawać pytania
Polecenie SZUKAJ to nie boli
SWiSHmax build 09-2004 |
|
|
|
|
rainbow
Praktyk
|
Wysłany: Pią 27 Maj, 2005 00:51
|
|
|
thx tAboon ale juz sobie poradziłem. przeinstalowałem swisha i jest ok bo moge skorzystac z backupa (co za szczescie ze zrobilem:D). ten plik w którym namieszalem dalej ma rozne czcionki ale teraz przynajmniej swish nie zmienia mi czcionek w kazdym nowo zedytowanym dokumencie.
ps. to na bank jest cos z ta zakładką "text" bo wlasnie po zabawie z nia wszystko poszło (2h roboty:/) dziwne bylo tylko to ze ten "bajer" z fontami przeszedł na inne pliki |
|
|
|
|
JuRgEn
Ekspert
Pomógł: 6 razy Wiek: 36 Dołączył: 12 Kwi 2005 Posty: 395 Skąd: Katowice
|
Wysłany: Pią 27 Maj, 2005 06:36
Moje WWW: www.wojas.org |
|
|
Cytat: | ps. to na bank jest cos z ta zakładką "text" bo wlasnie po zabawie z nia wszystko poszło (2h roboty:/) dziwne bylo tylko to ze ten "bajer" z fontami przeszedł na inne pliki |
Bo wlasnie na tej zakladce sa wszystkie ustawienia dot. tekstu , pewnie nie zmienily sie na innych plikach ustawienia dlatego ze sie resetuja po kazdym wylaczeniu programu. |
_________________ http://66.249.93.104 |
|
|
|
|
tAboon
Ekspert tAboon
Pomógł: 14 razy Wiek: 40 Dołączył: 27 Lut 2005 Posty: 539 Skąd: Kielce
|
Wysłany: Pią 27 Maj, 2005 08:38
Moje WWW: www.skocz.pl/taboon |
|
|
Nie resetuja się ustawienia we właściwościach. Tylko po ponownym odpaleniu programu przywracane są ostatnio użte właściwości. |
_________________ Pozdrófka
"Student, który się uczy wszytskiego, nigdy nie będzie mądry"
na gg nie pomagam.
Zajrzyj czasem do Regulaminu
Jak mądrze zadawać pytania
Polecenie SZUKAJ to nie boli
SWiSHmax build 09-2004 |
|
|
|
|
|