|
SWiSH Forum
Forum użytkowników programów SWiSH
|
Przesunięty przez: erbe Nie 09 Gru, 2007 00:11 |
jak zrobic taki efekt |
Autor |
Wiadomość |
monterabc
Początkujący

|
Wysłany: Pią 07 Gru, 2007 16:07 jak zrobic taki efekt
|
|
|
Chcialbym zrobic taki efekt jak na tej stronie chodzi mi o zblizenia do poszczegulnych rzeczy
http://www1.mug.pl/ |
|
|
|
 |
mezon
Praktyk

Pomógł: 3 razy Dołączył: 06 Mar 2007 Posty: 31 Skąd: Zielona Góra
|
Wysłany: Nie 09 Gru, 2007 09:58
|
|
|
Opracowujesz w progrmie do grafiki 3d całe pomieszczenie tudzież inną przestrzeń i możesz dowolnie sterować ruchem kamery, ustalasz odpowiednią "drogę" którą ma przebyć kamera i jak masz ruch, króry Cię interesuje exporty idą... to najprościej.
A jak nudzi Ci się możesz klatkę po klatce rozrysować i połączyć (jak przy produkcji gifa), ale to zdanie potraktuj z przymrużeniem oka (choć pokusiłem się kilkakrotnie o proste animacje w ten sposób).
A jak lubisz i masz czas to zawsze możesz biegać z kamerą i aviki exportować (to zdanie tez potraktuj z przymrużeniem, choć sprawa jest wykonalna robiłem kiedyś poruszanie siępo budynku na poszczególnych fotografiach bądź sekwencjach video, ale to było dawno temu i troche "ważyło". |
_________________ Dobroć jest ważniejsza niż mądrość, a uznanie tej prawdy to pierwszy krok do mądrości. T. I. Rubin |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| Strona wygenerowana w 0.1 sekundy. Zapytań do SQL: 12 |
|
|