|
SWiSH Forum
Forum użytkowników programów SWiSH
|
Swishmax2 - problem z linkami i nadpisanym projektem |
Autor |
Wiadomość |
antraxis
Początkujący

|
Wysłany: Wto 27 Lis, 2007 08:49 Swishmax2 - problem z linkami i nadpisanym projektem
|
|
|
Cześć, w trakcie tworzenia górnego menu w SwishMax2 napotkałem problem.
- po określeniu name="zawartosc" mojego IFRAME na stronce,
- oraz dodaniu odnosnika:
on (release) {getURL("onas.html","zawartosc");} dla przycisku w menu animacji swish,
mimo to, podstrony otwierają się, ale ciągle w osobnym oknie, nie zwracajcie uwagi na pozostałe wykonanie stronki, ale można to podejrzeć tutaj: www.antraxis.livenet.pl/szkolajazdy odnośniki są teraz dla _self, to był możliwie najlepszy pozostały sposób, ale animacja startuje teraz za każdym razem od nowa
------------------------------------
I druga sprawa, nadpisałem swój projekt swisha *.swi nowszą wersją w wersji demo i nie mogę jej otworzyć w starszym swishu, a tylko tamten mam w pełnej wersji, gdyby ktoś miał ochotę to mogę podrzucić plik .swi animacji żeby naprawić uszkodzone linki, niestety sam nie mogę już edytować swojeog pliku roboczego
Aktualizacja swisha nie wchodzi w grę |
|
|
|
 |
Seb
Ekspert

Pomógł: 28 razy Wiek: 42 Dołączył: 09 Paź 2005 Posty: 591 Skąd: takie pytanie?
|
Wysłany: Wto 27 Lis, 2007 09:18
|
|
|
nasza oferta, o nas i kontakt sie otwierają w _self, chyba masz coś nie tak w "Strona główna" |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| Strona wygenerowana w 0.08 sekundy. Zapytań do SQL: 11 |
|
|