nowa 1 |
Autor |
Wiadomość |
nicewik
Bywalec
|
Wysłany: Sob 18 Cze, 2005 22:01 nowa 1
|
|
|
to jest test 1 mojej stronki którą robie dla młodzieży ewangelickiej we swishu którego używam od tygodnia czytając tylko temat z forum na razie nie mam preloadera itd kliknijcie na linki i parafia i oceńcie... wiem że na głównej mało się dzieje ale myśle nad tym...tu |
|
|
|
|
SPIDER
Specjalista
Pomógł: 3 razy Dołączył: 11 Maj 2005 Posty: 121 Skąd: Opole
|
Wysłany: Sob 18 Cze, 2005 22:20
Moje WWW: www.kniec.pl |
|
|
co do tematyki...Twoja sprawa...tylko co maja pomarańcze do ewangelii (dawno w kociele nie byłem i wogole szkoda pisac ,ale zwiazku z pomaranczkami nie widze... jakby rzeka byla to jeszcze )
jak na pierwszy raz i to co narazie mozna zobaczyc to jest OK, pamietaj ze jak juz zrobiles pierwsza to musi byc tez druga ,trzecia itd... |
_________________ "Jeśli myślisz,że jesteś zbyt mały by coś zmienić ,spróbuj zasnąć z komarem latającym nad uchem" |
|
|
|
|
tAboon
Ekspert tAboon
Pomógł: 14 razy Wiek: 40 Dołączył: 27 Lut 2005 Posty: 539 Skąd: Kielce
|
Wysłany: Sob 18 Cze, 2005 22:47
Moje WWW: www.skocz.pl/taboon |
|
|
czekam na pokaz czegoś więcej. |
_________________ Pozdrófka
"Student, który się uczy wszytskiego, nigdy nie będzie mądry"
na gg nie pomagam.
Zajrzyj czasem do Regulaminu
Jak mądrze zadawać pytania
Polecenie SZUKAJ to nie boli
SWiSHmax build 09-2004 |
|
|
|
|
nugatt
Pomógł: 75 razy Wiek: 42 Dołączył: 16 Maj 2005 Posty: 1389 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Sob 18 Cze, 2005 22:54
|
|
|
1. tak, pomarańcze nie pasują. nie wiem, może jakieś chmury, zdjęcie parafii.
2. jak będą działały te linki do galeri w html-u (http://www.luteranie.pl/pszczyna/film/galeria.html) i tym podobnych (do forum juz działa) to zrób żeby otwierały sie w nowym oknie ( _blank ) http://swish.wodip.opole....&highlight=link
3. ten efekt w menu jest za wysoki o jakieś 4 piksele no i trochę za "mroczny". znaczy się najeżdżamy na link a on robi się czarny i robi się chyba 'fade out'. może lepiej żeby, przy najechaniu na niego, zmienił się z efektem do innego koloru a przy zjechaniu z niego wrócił z efektem do poprzedniego koloru. u ciebie ten czarny kolor zasłania treść linku. to też bym zmienił
4. w linkach. ten z czerwonym tłem. straszna kompresja. może lepiej wsadzić gif albo bitmapę i póżniej kompresować ją w swishmaxie. no i patrz punkt 2.
czekam na więcej |
_________________ tomekf /// swishmaxxx |
|
|
|
|
nicewik
Bywalec
|
Wysłany: Nie 26 Cze, 2005 12:50
|
|
|
[ Dodano: Nie Lip 17, 2005 10:04 pm ]
CZekam na wasze opinie co do stronki którą wrzuciłlem na serwer, a i wiem że preloader jesz cieńki -zmieni sie strona ukończona w 90% brak galeri i dźwiękuluteranie-pszczyna |
|
|
|
|
|