Mam zrobioną stronkę w HTML'u. Ostatnio postanowiłem dodać preloader, który zaprojektowałem i mam zapisany w formacie SWF i HTML. Czy jest taka możliwość aby preloader HTML wkleić do stronki HTML. Jeśli tak to jak to się robi, i w którym miejscu się to wkleja. Czy wogóle taka operacja może sie powieść?? Chcę aby najpierw pojawiał się mój preloader zanim pojawi się stronka. Proszę o pomoc bardzo mi zależy. Uczę się sam wszystkiego ale nie jestem w stanie opanować tego problemu
[ Dodano: Czw 06 Wrz, 2007 13:18 ]
Jak umieścić PRELOADER zrobiony w programie SWISHmax gotowej stronie. Chodzi mi o to aby najpierw ładował się preloader a później pojawiała się stronka. Co należy zrobić? Preloader mam zapisany w formacie SWF i do tego jest kod w HTML, co zrobić z tym kodem w HTML??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
Strona wygenerowana w 0.64 sekundy. Zapytań do SQL: 14