|
SWiSH Forum
Forum użytkowników programów SWiSH
|
Serwis dla modelek |
Autor |
Wiadomość |
cartron
Początkujący
|
Wysłany: Nie 02 Wrz, 2007 16:13 Serwis dla modelek
|
|
|
Witam !
Chciał bym stworzyć, lub raczej zatrudnić kogoś kompetentnego do stworzenia portalu ogłoszeniowego dla modelek.
Miała to być strona w stylu modelki24.pl czy foto-modelki.pl ( ta druga pasuje mi wręcz idealnie ).
Niewielki problem polega na tym, że jestem dyletantem, kompletnym indolentem w tym temacie.
Posiadam jedynie dwie rzeczy : kilka złotych i domenę na której chciał bym postawić serwis.
Założyłem sobię, że przez rok będę finansował i promował stronę.
Później, w zależności od popularności serwisu wprowadzę płatne reklamy + płatne wpisy.
W związku z w/w proszę o odpowiedź, na następujące pytania :
- Czy założenie jest dobre i czy stworzenie takiego portalu ma szanse na powodzenie ?
- Ile kosztuje ( chodzi mi o rząd wielkości ) zrobienie takiego serwisu i jego utrzymanie w skali roku, zakładając
że nie będę musiał poświęcać mu zbyt wiele mojego własnego czasu.
- Jak wygląda to od strony formalnej ? Pod jaką działalność to podciągnąć ?
Będę wdzięczny za odpowiedzi, wszelkie uwagi oraz oczywiście propozycje podparte linkami do stworzonych przez Was serwisów.
Pozdrawiam, Przemek
cartron@go2.pl |
|
|
|
|
Menel
Bywalec
|
Wysłany: Pią 07 Wrz, 2007 05:49
|
|
|
cartron napisał/a: | - Czy założenie jest dobre i czy stworzenie takiego portalu ma szanse na powodzenie ? |
szanse zawsze jakiś są tylko trzeba dobrze promować stone a z czasem zdobędzie popularność
cartron napisał/a: | - Ile kosztuje ( chodzi mi o rząd wielkości ) zrobienie takiego serwisu i jego utrzymanie w skali roku, zakładając
że nie będę musiał poświęcać mu zbyt wiele mojego własnego czasu. |
niewiem w jakich granicach chodzi zrobienie systemu CMS pod taki serwis
ale utrzymanie zależy od ciebie jaki wybierzesz server cartron napisał/a: | - Jak wygląda to od strony formalnej ? Pod jaką działalność to podciągnąć ? | tu już niepotrafie ci odpowiedzieć ;p |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| Strona wygenerowana w 0.2 sekundy. Zapytań do SQL: 15 |
|
|