|
SWiSH Forum
Forum użytkowników programów SWiSH
|
Problem z rejestracją |
Autor |
Wiadomość |
lords
Początkujący

|
Wysłany: Sro 22 Sie, 2007 13:22 Problem z rejestracją
|
|
|
Witam, jakiś rok temu kupiłem Swisha, od tego czasu zaliczyłem 2 formaty dysku, ostatni niedawno, potrzebuje teraz ponownie zainstalować program niestety, kod, który był podany przy poprzednich rejestracjach nie działa. Jak w takim razie zarejestrować program?
Pozdrawiam
Seba |
|
|
|
 |
Vialix
Bywalec

|
Wysłany: Sro 22 Sie, 2007 14:02
|
|
|
Teraz powinieneś skontaktować się z Obsługą Klienta (nie wiem gdzie to jest), ale zamiast zawracać im głowę - w końcu autorzy Swisha mają wiele ważniejszych spraw na głowie - wysłużyć się w Twojej sytuacji legalnym, dla innych nielegalnym źródłem, jeśli wiesz o czym mówię.
Oczywiście możesz też uderzyć się w pierś i powiedzieć "nie jestem złodziejem oprogramowania!" i do końca swych dni NIE używać SWiSH'a. :F Ja tam jestem wierny ideałom, więc polecam Ci to drugie (specjalnie tak robię, bo mnie zbanują jeszcze xd).
Mam nadzieję, że pomogłem. |
|
|
|
 |
mielu

Pomógł: 131 razy Wiek: 48 Dołączył: 06 Kwi 2006 Posty: 1177 Skąd: Kraków
|
|
|
|
 |
ohmin
Mistrz Kriss_kross

Pomógł: 1 raz Wiek: 50 Dołączył: 07 Maj 2006 Posty: 142 Skąd: Sucha Beskidzka
|
Wysłany: Sro 22 Sie, 2007 16:11
|
|
|
od tak... |
_________________ "Kubuś Puchatek" powiedział kiedyś- myśl, myśl, myśl... |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| Strona wygenerowana w 0.26 sekundy. Zapytań do SQL: 14 |
|
|