już na wstępie pragnę się usprawiedliwić i poinformować że wnikliwie przeszukałem forum w poszukiwaniu sugestii mogących mi pomóc ... ale nie znalazłem.
Bardzo mi się ona podoba i chciałbym coś takiego stworzyć, niestety gdy zacząłem zastanawiać się w jaki sposób można by to było uzyskać w Swish'u... utknąłem.
Po pierwsze, założyłem że trik uda się zrobić maskami w kształcie poziomych prostokątów z podpiętym efektem który szybko by np. rozjaśniał a póżniej szybko zchodził z blur'a ... jednak szybko zorientowałem się że w masce nie da się umieścić efektu który miałby wpływ na wygląd odsłanianej grafiki . (no chyba że się mylę )
Można by pociąć grafikę na paski i z nich zrobić animację...
Jednak mam dziwne przeczucie że da się to zrobić szybciej i łatwiej (no i chyba profesjonalniej) przy użyciu masek.
Proszę o sugestie w temacie, wiem że jesteście starymi wyjadaczami (w przeciwieństwie do mnie) i z przy waszym doświadczeniu to na pewno śmieszny problem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
Strona wygenerowana w 0.35 sekundy. Zapytań do SQL: 10