[pomoc]swishmax_pageflip jako aktywna strona jak to zrobić ? |
Autor |
Wiadomość |
Plastik
Bywalec

|
Wysłany: Wto 10 Lip, 2007 16:43 [pomoc]swishmax_pageflip jako aktywna strona jak to zrobić ?
Moje WWW: www.plastik.xn.pl |
|
|
Na podstawie pliku swishmax_pageflip (to ten skrypt z kartkami) trochę już z nim walczę gdyż chciałbym aby gdy kartka jest przewrócona w 100% pojawiały się nowe (np. fade in) elementy bo w tym skrypcie użyte są tylko zięcia i można by je zastąpić gotowymi jpg-ami ale nie oto mi chodzi.
dla przykładu podam ten szablon:http://www.templatemonster.com/flash-templates/15425.html
chodzi mi oto aby tak jak w tej stronie sprawić aby nowe elementy pojawiały się w momencie przewrócenia kartki ja za bardzo nie wiem jak to zrobić czytałem trochę waszych postów i wiem że macie ogromną wiedzę i dlatego zwracam się do was z tym problemem z góry dziękuje za wszystkie konstruktywne odpowiedzi.
P.S. Najprościej by było gdybyście do odpowiedzi dołączyli plik z rozwiązanym problemem bo uważam że w taki właśnie sposób można się najłatwiej czegoś nauczyć oczywiście o ile nie sprawiło by wam to problemu. Użyjcie tamtego pliku i np. nanieście na niego pojawiający się tekst.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Kermit
Profesjonalista

Pomógł: 9 razy Wiek: 40 Dołączył: 15 Lip 2006 Posty: 176 Skąd: Kraków
|
Wysłany: Sro 11 Lip, 2007 04:00
Moje WWW: www.tsi.f6.pl |
|
|
zamiesc plik swi to bede w stanie ci pomoc |
|
|
|
 |
Plastik
Bywalec

|
|
|
|
 |
Kermit
Profesjonalista

Pomógł: 9 razy Wiek: 40 Dołączył: 15 Lip 2006 Posty: 176 Skąd: Kraków
|
Wysłany: Sro 11 Lip, 2007 23:15
Moje WWW: www.tsi.f6.pl |
|
|
niehc zatrybie. chodzi ci o to zeby np jakis text ma sie pojawic dopiero kiedy przewrocisz kartke ? |
|
|
|
 |
Plastik
Bywalec

|
Wysłany: Czw 12 Lip, 2007 08:50
Moje WWW: www.plastik.xn.pl |
|
|
tak tak ma zrobić np fade in w momencie gdy kartka się przewróci |