|
SWiSH Forum
Forum użytkowników programów SWiSH
|
Hardware-Wybór |
Autor |
Wiadomość |
Mariusz [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 22 Mar, 2005 22:06 Hardware-Wybór
|
|
|
Jakich firm podzespoły preferujecie?Czy wybór wasz jeśli chodzi o zakup jest uzależniony całkowicie od cen czy raczej od jakości produktu? |
|
|
|
|
bulion
Pomógł: 1 raz Dołączył: 24 Sty 2005 Posty: 269 Skąd: Zielona Góra
|
Wysłany: Sro 23 Mar, 2005 12:56
|
|
|
CENA przez JAKOŚĆ.
Wiadomo że w informatyce warto inwestować.
Jak sie kupi coś taniego ( nie ciekawego ), to za pół roku mamy przestarzały sprzęt...
Daltego ja stawiam na jakość. |
|
|
|
|
Mariusz [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 23 Mar, 2005 13:52
|
|
|
Tak,dokładnie jakość jest najwazniejsza,ale ja niestety też często patrze na cene,mimo ze już żałowałem pare razy swojej decyzji,np kupiłem jakiś czas temu Celerona 1,7 bo nie był drogim procesorem a w niedługim czasie dowiedziałem sie ze mogłem kupić za podobną kwote( róznica w cenie była o ile dobrze pamiętam 50-60zł) Athlona 1,7 .... dlatego dziś zastanawiam się dwa razy,czy kupić odrazu czy poczekać i odłożyc troszke więcej pieniedzy na lepszy zakup Pzdr |
|
|
|
|
tAboon
Ekspert tAboon
Pomógł: 14 razy Wiek: 40 Dołączył: 27 Lut 2005 Posty: 539 Skąd: Kielce
|
Wysłany: Sro 23 Mar, 2005 21:19
Moje WWW: www.skocz.pl/taboon |
|
|
Jakość ograniczona cenowo. Niestety chcąć zakupić jakiś miły procesor i pamięć, to niestety musiałbym sprzedać chociaż jedną nerke
Niestety sprzęt w Polsce jest średnio dostępny pod względem cenowym, podobnie z resztą jest z dostepem do Netu, jesteśmy ejdnym z najdroższych krajów.
Pozdrófka |
_________________ Pozdrófka
"Student, który się uczy wszytskiego, nigdy nie będzie mądry"
na gg nie pomagam.
Zajrzyj czasem do Regulaminu
Jak mądrze zadawać pytania
Polecenie SZUKAJ to nie boli
SWiSHmax build 09-2004 |
|
|
|
|
JuRgEn
Ekspert
Pomógł: 6 razy Wiek: 36 Dołączył: 12 Kwi 2005 Posty: 395 Skąd: Katowice
|
Wysłany: Nie 08 Maj, 2005 18:43
Moje WWW: www.wojas.org |
|
|
Poprawka jestesmy najdrozszym krajem jesli chodzi o cennik oferowanych uslug dostepu do internetuw Europie i lepiej nie bedzie dlatego ze dotychczasowi operatorzy nie maja konkurentow na rynku i nie interesuja sie rozbudowa , modernizacja siec tak by jakosc , szybkosc przesylu danych wzrosla - poczatkowo UPC (Chello) probowalo dzialac ale tp przykrocilo ich zapedy nie udostepnieniem kanalow (udostepnienie kosztowalo by w granicach 70% kosztow budowy owych kanalow)...
W kwesti zakupu sprzetu musze przestrzec Cie przed zakupem w supermarketach , i firmach typu Vobis gdzie ceny sa wysokie a jakosc sprzetu jest dostateczna.
Pamietajmy ze pierwsze domowe PC kosztowaly po 5-6 tys i to byly tzw. 500 a za rok-dwa staly sie niesamowitym przezytkiem , nagrywarki DVD jeszcze pare miesiecy temu byly bardzo drogi - dzis mozna kupic je od 150 zl.
Ja mialem czesto takie przypadki ze kupilem "cos" a za pare tygodni to samo "cos" stalo na pulce sklepowej z obnizona cena . |
_________________ http://66.249.93.104 |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| Strona wygenerowana w 0.36 sekundy. Zapytań do SQL: 14 |
|
|