Wysłany: Wto 05 Cze, 2007 08:02 Mały problem z preloderem
Na samym początku Witam Was serdecznie.
Znowu mam problem ze SWiSH'em ;(
Wcześniej poruszałem problem ze sprite tzn. chciałem podzielić stronkę na kilka .swfi ponieważ zajmowała dużo miejsca i połączyć je sprite oraz preloderem. Problem ze sprite udało mi się już załatwić ale teraz mam problem z preloderem;) problem wyglada nastepujaco... jak mam pasek ładowania na samym poczatku animacji, to teraz bym chcial zeby ten pasek takze pokazywal sie kiedy jest ladowany sprite... Kiedy stosuje ten sam skrypt co na poczatku ladowania strony głównej, to wyskakuja mi jakies smieszne bledy i nie wiem jak to obejsc... Programowanie mi chyba nie idzie
Poniżej przedstawiam Wam tekst błędu jaki mi wyskakuje we swishu
"LOADING URL (GET) url="Movie.swf"
window=""
ERROR: Cannot find variable or function 'b' in statement:
<no event>::<no statment>
Referenced from: "_root.siedem.bytesloaded"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
Strona wygenerowana w 0.1 sekundy. Zapytań do SQL: 14