Wysłany: Nie 25 Lut, 2007 20:48 Flash w EXE i pliki zewnetrzne Moje WWW:www.umbra.lunaris.pl
Witam
Mam takie pytanie - problem. Mam plik zrobiony w Swishu. Wykorzystuje on zewnetrzne pliki - fotografie i filmiki. Jesli go wyeksportuje do exe, to nadal korzysta z tych zewnetrznych multimediow bez problemu. Natomiast moje pytanie jest czy istnieje taka mozliwość aby stworzyc jeden plik exe wraz z wszystkimi plikiami? Chodzi mi o to ze jak nagram sobie prezentacje na CD, aby nie mozna bylo (w latwy sposob) przekopiowac sobie zdjec. Pytanie przy okazji czy mozna jakos zabezpieczyc pliki ze Swishmaxa? aby nie bylo mozliwosci wydlubania zawartosci? Chodzi mi glownie o zabezpieczenie moich praw autorskich do fotografii.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
Strona wygenerowana w 0.08 sekundy. Zapytań do SQL: 10