|
SWiSH Forum
Forum użytkowników programów SWiSH
|
[pytanie] Problem ze zmianą kształtów obiektu |
Autor |
Wiadomość |
Liverrin
Początkujący

|
Wysłany: Sro 31 Sty, 2007 21:48 [pytanie] Problem ze zmianą kształtów obiektu
|
|
|
Witam!
Mam pewien problem. Otóż, nie wiem jak zmienić kształty obiektu (Reshape), by zmiana nastąpiła w wyznaczonym czasie. Możemy bez problemu np. zrobić, by kwadrat powiększył się z małego do dużego w ciągu 10s. A jak ze zmianą kształtów? Gdy zmieniam kształt którejś linii obiektu, obiekt jest zmieniony od początku do końca animacji, a nie jak zamierzałem, zminiać się podczas niej.
Z góry dzięki za pomoc.
[ Dodano: Sob 03 Lut, 2007 21:42 ]
Nikt nie odpowiedział, więc mam wnioskować, że taka opcja nie istnieje? Jeżeli nie można wykonać takiej operacji, proszę uświadomcie mnie.
Pozdrawiam |
_________________ Nowa, wspaniała strona poświęcona w pełni grze RPG Dungeons&Dragons! Wejdź i zobacz! |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| Strona wygenerowana w 0.17 sekundy. Zapytań do SQL: 14 |
|
|