Wysłany: Pon 29 Sty, 2007 08:24 dynamiczne pole
Witam. Mam problem z dynamicznym ladowaniem tekstu do zadanego pola. A wiec mam strone glowna powiedzmy 1.swf i na niej menu i dynamiczne pole do ktorego laduje odpowiednie pliki po kliknieciu w menu. W menu mam buttony i w kazdym z nich taki skrypt:
Kod:
on (press) {
p4.loadMovie("glowna.swf");
}
gdzie p4 to nazwa tego pola do ktorego laduje zadany plik po kliknieciu w menu. I teraz chce zeby domyslnie po zaladowaniu strony do tego pola p4 wskakiwal mi plik glowna.swf Na stronie mam taki efekt graficzny w postaci fajnej ramki ale co z tego ze po zaladowaniu jest ona pusta i dopiero klikniecie w ktoras z pozycji menu ja wypelnia. Mam nadzieje, ze nie zakrecilem sie w temacie i kto jest w stanie mi pomoc albo podpowiedziec jakies rozwiazanie. Z gory dziekuje za odpowiedz, pozdrawiam, Lukasz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
Strona wygenerowana w 0.09 sekundy. Zapytań do SQL: 10