|
SWiSH Forum
Forum użytkowników programów SWiSH
|
formularz z poprawnym sprawdzaniem treści |
Autor |
Wiadomość |
mechanik1980
Początkujący

|
Wysłany: Sro 24 Sty, 2007 14:14 formularz z poprawnym sprawdzaniem treści
|
|
|
witam wszystkich,
zakladam nowy temat bo przewertowalem forum ale nie znalazlem odpowiedzi:(
na forum wielokrotnie przewijal sie temat formularza kontaktowego i byl przyklad wykorzystywany w praktyce ale, co zmodyfikowac pewnie w php aby sprawdzanie czy cos jest wpisane dzialalo juz od poczatku? obecnie gdy na pustym formularzu kliknie sie wyslij tez zostanie wyslany.
Mam jeszcze inny problem, ale musze go dokladnie sprawdzic nim przysle przyklad zauwazylem ze w tym formularzu jesli chce uzyc device font w opisie pol na stronie np imie, email itd. to pojawia sie problem z polskimi znakami. Problem znika jesli przy eksportowaniu do swf wybiore wersje flasha 7 lub 8 ale:( jest ale... pojawia mi sie za to wpisane w polach na dane na stronie: "Undefinied". Dlaczego? jeszcze to posprawdzam dokladnie i przysle przyklad, chyba ze ktos spotkal sie z czyms takim.
Dziekuje za wyrozumialosc w poczatkach mojej zabawy Swishem |
|
|
|
 |
^galechus

Pomógł: 16 razy Dołączył: 05 Lip 2005 Posty: 248 Skąd: Trzcianka
|
Wysłany: Sro 24 Sty, 2007 16:42
|
|
|
witaj, co do pusty pól itp. pisałem <<TUTAJ>> |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| Strona wygenerowana w 0.24 sekundy. Zapytań do SQL: 14 |
|
|