SWiSH Forum Strona Główna SWiSH Forum
Forum użytkowników programów SWiSH

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
almost_template_v4_final - z dodatkowym wykorzystaniem
Autor Wiadomość
klusmen
Praktyk

Wysłany: Pon 08 Sty, 2007 10:46   almost_template_v4_final - z dodatkowym wykorzystaniem

$nugatt przerobił silnik aby ten po kliknięciu w podstronę miał dodatkowo podstrony w sobie
czyli klikamy np w home i wyskakuje nam dodatkowe podstrony w które możemy wejść z tej podstrony.

proszę obejrzeć przykład
almost_template_v4_final.swf
almost_template_v4_final.SWI

teraz moja taka prośba o przerobienie tego na moje potrzeby ale wam pewnie także się to przyda.. chodzi o wykorzystanie akcji buttonów z scroll.swf po kliknięciu w pomaranczowy button pojawiają się kolejne wraz ze scrollem i niebieskim tłem
chciałbym aby buttony (lub miniaturki ze scrolla (3)) mogły mieć te same akcje co button 1 i 2 (z tej podstrony) problem jest taki ,że button ze scrolla (1) jest w scollu czyli w spricie i w grupie (do tego scrolla latwo dodac zdjecia tresc i co się chce dlatego dla mnei ważne jest wykorzystać tego scrolla ale akcje trudno mi zmienić bo jestem laik w tych sprawach)

http://img228.imageshack..../swish22bx3.jpg
Shoot...

===== cut======= by my self====

załaczam pliki SWI i swf autorstwa $nugatt'a i pliki SWI przerobione ze scrollem
łącznie z plikami swf

Odpowiedz do tematu