Dodalem w zalaczniku to co do tej pory udalo mi sie zrobic.
Problem mam z przyciskiem poniewaz tworzac dynamiczne sprite i starajac sie nadac im inne wartosci przy onmouseover zawsze otrzymuja ta sama.
#########
Glowny zarys:
Stworzenie menu ograniczonego wielkoscia animacji z mozliwoascia presuwu elementow. Po najechaniu na dany element na dole wyswietlac powinien sie wiekszy *.jpg z opisem.
Na petli for tworzylem dana ilosc pustych Spritow do ktorych przypozadkowalem dane jpg tylko ze ich nazwy wpisalem recznie w Arrayu w Swishu a chialbym zeby byly pobierane z bazy mysql. Staralem sie przeslac tablice z php do swisha ale za kazdym razem zamiast tablicy z wieloma elementami powstawal jeden wpis.
Moze ktos posiada jakiegos tutka ew. wie w jaki sposob mozna taka ilosc danych przeslac i dynamicznie przypozadkowac pod dany dynamicznie stworzony element.
Rowniez zastanawialem sie jak pozniej moge takiemu elementowi nadac odpowiadnia wartosc by pozniej po najechaniu mysza wykonala sie odpowiednia akcja.
######
Z gory dziekuje
Pozdrawiam[/code]
[ Dodano: Czw 14 Gru, 2006 11:31 ]
Wciaz z tym walcze i nie moge dojsc dlaczego tak jest ...
Przeszukalem roznego rodzaju tematy, sciagnolem mnostwo zalacznikow ale nie udalo mi sie z nich nic wyluskac ...
Moze jednak ktos orientuje sie co tu jest nie tak ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
Strona wygenerowana w 0.07 sekundy. Zapytań do SQL: 12