|
SWiSH Forum
Forum użytkowników programów SWiSH
|
zdjecia rotacyjnie - jak zrobic? |
Autor |
Wiadomość |
sakin
Początkujący

|
Wysłany: Czw 16 Sie, 2007 11:31 zdjecia rotacyjnie - jak zrobic?
|
|
|
Witam!
Przyszlo mi zrobic baner ktory ma wygladac w ten sposob ze maja po sobie nastepowac kolejno zdjecia z jakims efektem plynnego przejscia (w polowie pojawia sie drugie, nakladajac sie na to pierwsze) . Generalnie meczylem sie z tym przez jakis czas i sie poddalem. Uzywalem efektu fade in/out. Wszystko fajnie jezeli chodzi o 2 zdjecia, potrafie to zrobic i ladnie mi sie zapetla z plynnym zanikaniem. Natomiast jezeli chodzi o wiecej zdjec to juz mi to nie wychodzi, albo ktoregos zdjecia nie ma albo sa jakies skoki;/
Jezeli ktos moglby mi pomoc to bym byl wdzieczny. Ewentualnie gdzie mozna o takich zabawach poczytac, bo na forum i generalnie w necie szukalem i nic, a moze za slabo szukalem.. ;/ mam swisha2.0 |
|
|
|
 |
cookie
Przyjaciel

Pomógł: 3 razy Dołączył: 15 Sie 2006 Posty: 40 Skąd: Kielce
|
Wysłany: Pią 17 Sie, 2007 09:43
|
|
|
musisz mieć poustawiane warstwy w kolejności
pierwsza na samym dole a następna wyżej itd. ostatnia na samej górze
i potem wstawiasz efekt fade in/out tak żeby sie "zazębiały"
fade out pierwszej z fade in drugiej itd |
_________________ Śmiejecie się ze mnie, ponieważ jestem inny,
a ja śmieję się z was, ponieważ wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| Strona wygenerowana w 0.11 sekundy. Zapytań do SQL: 11 |
|
|