BARDZO PROSZĘ O POMOC - SPRAWA ŻYCIA I ŚMIERCI |
Autor |
Wiadomość |
Gonzo
Początkujący

|
Wysłany: Czw 10 Maj, 2007 20:33 BARDZO PROSZĘ O POMOC - SPRAWA ŻYCIA I ŚMIERCI
|
|
|
Witam wszystkich. Mam do forumowiczów wielką prośbę. Jutro w szkole mam oddać na informatykę jedno minutową animację w swichmaxie a grozi mi z tego przedmiotu jedynka. Nie potrafię się w tym programie wcale poruszać a jest trochę za późno na naukę... Na dodatek muszę jeszcze power pointową prezentację na jutro zrobić. Czy mógłby ktoś dla kogo swishmax to bułka z masłem zrobić minutową animację na dowolny temat. Nie musi być zaawansowana bo my na lekcji dopiero to wzięliśmy i robiliśmy jakieś podstawowe ruchy na własnoręcznie narysowanych obrazkach tak więc nawet lepiej by było jakby ta animacja wyglądała bardzo amatorsko żeby Pan się nie skumał. Może to być byle co - niewiem jak piłka spada ze skał albo coś.... byłbym bardzo wdzięczny gdyby ktoś to zrobił (projekt wraz z aplikacją) i wysłał mi na maila - gonzo09@o2.pl lub podał tutaj link (to drugie mniej porządane na wypadek jak by mój profesor przeszukiwał internet). Jeszcze raz bardzo proszę wszystkich o pomoc.... Pozdrawiam i czekam na odzew. |
|
|
|
 |
Seb
Ekspert

Pomógł: 28 razy Wiek: 42 Dołączył: 09 Paź 2005 Posty: 591 Skąd: takie pytanie?
|
Wysłany: Czw 10 Maj, 2007 23:19
|
|
|
to powinno być w zakładce zlecenia |
|
|
|
 |
attim
Praktyk

|
Wysłany: Pią 10 Sie, 2007 22:35
|
|
|
moze taka animacja Ci sie spodoba
www.attim.pl/anim
jezeli wystarczy to przesle ci pliczek |
|
|
|
 |
nugatt

Pomógł: 75 razy Wiek: 43 Dołączył: 16 Maj 2005 Posty: 1389 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Sob 11 Sie, 2007 01:31
|
|
|
Cytat: | Wysłany: Czw 10 Maj, 2007 22:33 BARDZO PROSZĘ O POMOC - SPRAWA ŻYCIA I ŚMIERCI | mineło 3 miesiące |
_________________ tomekf /// swishmaxxx |
|
|
|
 |
attim
Praktyk

|
Wysłany: Sob 11 Sie, 2007 14:34
|
|
|
))))))))) zeczywiscie, nie nie zauważylem miesiąca )))
[ Dodano: Sob 11 Sie, 2007 15:39 ]
słuchaj, mam stronke ktora zrobilem dla pewnego stowarzyszenia i chcialem zebys ja ocenil (nugat). dodaje ze jeszcze nie jest skonczona.
nie chce sie z gory tlumaczyc, ale jest to moj drugi projekt w swishu
aha, wszystkie teksty doladowuja sie z pliczkow tekstowych, wiec moga sami zmieniac tresc, oraz zdjecia ktore tez sa wczytywane jako jpg.
www.psouu.warszawa.pl |
|
|
|
 |
nugatt

Pomógł: 75 razy Wiek: 43 Dołączył: 16 Maj 2005 Posty: 1389 Skąd: Warszawa
|
|
|
|
 |