Pomógł: 1 raz Wiek: 41 Dołączył: 29 Sie 2005 Posty: 30 Skąd: Ostrołęka
Wysłany: Wto 17 Paź, 2006 15:37 Powiększanie obrazu za pomocą suwaka w swishu Moje WWW:www.dean-site.com
Tak przeszukałem forum, ale nie znalazłem żadnej odpowiedzi.
Potrzebuję przykładu, jak zorbić, aby przy przesuwaniu suwaka zrobionego w swishu można było powiększać i zmniejszać obrazek.
Dokładniej szukam, aby przy przesuwaniu takiego suwaka powiększał się zwykły obraz. Plikiem SWF byłby tylko suwak a obraz umieszczony normalnie na stronie. Całość obługiwana by była za pomocą Java Script. Nie wiem jak to zrobić.
Jesli ktoś by wiedział jak cos takiego wykonac to proszę o pomoc.
Wysłany: Wto 17 Paź, 2006 23:09
Moje WWW: cześć prac w stopce :)
z tego co mi sie wydaje to musi byc wbudoway ale to zaden problem a co do zuma to pokombinuj z _x(y)scale=liczba itd. w dziale o skryptach pisze co i jak by proboj i pytaj dociekaj i ucz sie jak bedziesz mial dola to napisz to podesle ci plik
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
Strona wygenerowana w 0.09 sekundy. Zapytań do SQL: 11