Witam!
Mam kłopot z menu. Wyświetla się jakieś menu podstawowe, zaś po kliknięciu w nie ma pojawiać się na dole podmenu. Zatem scena ma zadeklarowaną wysokość na wszystkie podmenu czyli np 150pix. chciałbym zrobić tak abym zaraz pod podstawowym menu mogł umieścić dalsze elementy strony (strona w php) zaś jak rozwinę podmenu żeby ono pojawiało się jakby na tych innych elementach. W tej chwilii efekt jest taki, że jak mam właśnie zadeklarowaną szerokość 150pix to taki jest odstęp od następnych elementów.
Przy okazji.. mam problem czasem z ustawieniem przeźroczystego tła.. czasem działa czasem nie.. mam swishmaxa w najnowszej wersji.
W załączniku szkielet tego menu
_________________ Kto w młodości głupim nie był ten na starość nie zmądrzeje...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
Strona wygenerowana w 0.08 sekundy. Zapytań do SQL: 11