Przerobienie księgi gości na system newsowy |
Autor |
Wiadomość |
Gawron
Bywalec

Wiek: 40 Dołączył: 09 Sty 2006 Posty: 13 Skąd: Ruda Śląska
|
Wysłany: Pią 21 Lip, 2006 15:37 Przerobienie księgi gości na system newsowy
|
|
|
Witam wszystkich!
Mam pytanie dot. księgi gości z tego tematu: http://www.forum.swish.pl...24fd4bf3173f5fc
Chcę ją przerobic na system newsowy więc musze ją podzielic na dwie cześci tzn. jedna gdzie będą wpisywane njusy a druga gdzie się będą wyświetlały. Mniej więcej pojmuję zasadę działania ale nie mam pojęcia co to jest ten _root.load = "not loaded"; skąd się to wzięło??
Jeżeli ktoś jest w stanie przerobic ten skrypt tak by byl podzielony na dwa swf-y to byłbym wdzięczny.
Pozdrawiam! |
|
|
|
 |
nugatt

Pomógł: 75 razy Wiek: 43 Dołączył: 16 Maj 2005 Posty: 1389 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Pią 21 Lip, 2006 16:40
|
|
|
widzę że temat wraca |
_________________ tomekf /// swishmaxxx |
|
|
|
 |
Gawron
Bywalec

|
Wysłany: Sob 22 Lip, 2006 11:38
|
|
|
No temat wraca ale jak szukałem na forum to nie mogłem znaleźc odpowiedniego tematu, który pomógł by mi rozwiązac ten problem. Chciałem sam ją przerobic ale jakoś mi to nie wychodzi. Nie wiem co zrobic z tym kodem tzn. jak go przekształcic żeby mi ładowała się częśc odpowiedzialna za wyświetlanie njusów. Dodam że księga w niezmienionej postaci chodzi u mnie bez problemów więc na bank ja coś spaprałem:] |
|
|
|
 |
stefcio
Ekspert

Pomógł: 24 razy Wiek: 33 Dołączył: 14 Lut 2006 Posty: 530 Skąd: wawa
|
Wysłany: Sob 22 Lip, 2006 20:06
|
|
|
ja na forum zamieszczalem swoj system newsów oczywiście bez logowania ale to mozna dorobic:))
Poszukaj w skryptach albo swish max i swish 2 |
_________________ Stefan
Kliknij na przycisk Pomógł--jak ci pomogłem:)) |
|
|
|
 |
Gawron
Bywalec

|
Wysłany: Nie 23 Lip, 2006 11:49
|
|
|
A o co chodzi z tą funkcją _root.load = "not loaded"?? Powie mi ktoś jak się jej używa i jak działa bo mi to spac nie daje po nocach. |
|
|
|
 |
|