|
SWiSH Forum
Forum użytkowników programów SWiSH
|
Niedługo SwishMax 2, opłaca się kupić teraz SwishMaxa? |
Autor |
Wiadomość |
Trev
Początkujący

|
Wysłany: Wto 24 Lip, 2007 11:03 Niedługo SwishMax 2, opłaca się kupić teraz SwishMaxa?
Moje WWW: http://farcry.gry-online.pl |
|
|
Witam.
Chciałbym zakupić ten cudowny program w wersji komercyjnej. Czekałem na nową wersję tak długo, aż w końcu zdecydowałem się kupić tą, a tu patrze beta nowego SwishMaxa wychodzi... no i teraz zastanawiam się czy warto kupić w tej chwili pierwszą wersję, i jak długo będzie trzeba czekać na następną. Zastanawia mnie także to, czy w momencie wyjścia nowej wersji nie załamię się z powodu tego, że będę musiał znowu dopłacić pieniądze na upgarde, podczas gdy sam program będzie kosztował tyle ile teraz ja zapłacę. Jak myślicie, długo będzie trzeba czekać na nową wersję? Chciałem kupić program na dniach, bo przydałby się Może coś poradzicie?
Pozdrawiam serdecznie |
|
|
|
 |
Seb
Ekspert

Pomógł: 28 razy Wiek: 42 Dołączył: 09 Paź 2005 Posty: 591 Skąd: takie pytanie?
|
Wysłany: Wto 24 Lip, 2007 13:32
|
|
|
sam wolałbym nową bo nowa.., tymczasem na trialu działać 15 dni kiedy nie wiem zapytaj u góry chyba ze ktoś wie z forumowiczów. |
|
|
|
 |
Feniks
Przyjaciel

|
Wysłany: Sro 25 Lip, 2007 18:23
|
|
|
Pewnie nie bedzie można zaktualizować za "drobną" opłatą swishmaxa do swishmax2 to warto poczekać. Oto link do wersji beta |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| Strona wygenerowana w 0.07 sekundy. Zapytań do SQL: 11 |
|
|