Wysłany: Pon 03 Lip, 2006 13:45 przekazywanie zmiennych ze swisha do php / od strony serwera
czy mozna tak skonfigurowac serwer aby nie bylo mozliwosci przekazywania zmiennych ze swisha do php? mam dziwna sytuacje poniewaz u siebie lokalnie z zainstalowanym phptriadem, ze swisha jest wywolywany skrypt php ktory zapisuje w pliku txt wartosci zmiennych przekazanych wlasnie ze swisha do pliku php. wrzucam swoj projekcik na komercyjny serwerek no i wtedy jest zonk. uprzedzajac ewentualne sugestie ze moze byc zablokowana mozliwosc zapisywania w plikach txt na serwerze, otoz tak nie jest poniwaz przetestowalem na czystym php i wszystko elegancko poszlo.
sytuacja ta jest dla mnie wielce abstrakcyjna dlatego prosze o jakies wskazowki w czym moze byc problem (chodzi mi wlasnie o spojrzenie na ta sprawe od strony serwera poniewaz formularz ktory mam jak wspomnialem dziala u mnie na lokalu a dopiero na komercyjnym serwerze nie chce chodzic)
pozdrawiam
[ Dodano: Sob 08 Lip, 2006 11:39 ]
sam sobie odpowiadam ale mam nadzieje ze komus pomoze moj przypadek bo ja w kazdym badz razie stracilem troche nerwow. otoz wciaz nie wiem dlaczego opisany przeze mnie problem wystepuje jednak udalo mi sie obejsc to. zmienilem w swishu przekazywanie wartosci zmiennych z metody post na get i wreszcie zadzialalo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
Strona wygenerowana w 0.07 sekundy. Zapytań do SQL: 11