Wysłany: Czw 29 Cze, 2006 23:24 jak animacja do grafiki???
Witam!
Zrobiłem projekt strony, i chciałbym aby baner i menu było animowane. Proszę jakieś pomysły i wyjaśnienie jak to zrobić. To już jest troszke wyższy poziom na jakim ja jestem i za bardzo nie wiem... z której strony to ugryść.
Co do animacji to fajnie by było (wg. mnie) żeby wpierw menu efektownie "wjechało". Wpierw linie a potem kółeczka (mogą też pulsować ale nie za bmocno bo to denerwuje).Coś jak <a href="http://www.swishzone.com/products/sites/site43/index.html">tutaj.</a>
...kurcze dużo można zrobić...ale nie mam bardzo czasu tyle pisać
Napisy w tle te półprzezroczyste mogą delikatnie sobie "pływać".
Co do wyglądu to bym spróbował zmienić jeszcze układ napisów w menu (serwis,akcesoria itd.) tak żeby były od najdłuższego do najkrótszego (no chyba że kolejność jest ważna), tylko nie wiem czy zacząć od dołu czy od góry.
Mam nadzieje, że coś Ci się z tych moich wypocin przyda
_________________ Osobowość to jest to czym jesteśmy po ciemku
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
Strona wygenerowana w 0.07 sekundy. Zapytań do SQL: 10