Warning ! cookie path is empty! Check in in the Admin Control Panel or set it in the PhpMyAdmin table: prefix_config - cookie_path row
 Forum Index

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups
RegisterRegister  Log inLog in

Previous topic «» Next topic
Co powiecie o tym...(zmiany)
Author Message
songokuu
Znawca

Posted:    Co powiecie o tym...(zmiany)
   Moje WWW: www.neodent.one.pl
[ !!! ]

http://czaderna.googlepages.com

Strona jest jeszcze w trakcie tworzenia ale główny zarys już jest...jeszcze jakieś drobnostki, podpiąć podstrony i będzie gotowa :D

PS. Przyznaję się że kolorystyka jest wzorowana na jednym z "templatów" znalezionych w necie...reszta moja :P

30 maja - wprowadziłem kilka poprawek (dzięki wszystkim za komentarze! :-D= ) i już to powoli wygląda... :lol:

maroosz
Przyjaciel

Posted:     [ !!! ]

Wszystko ładnie skomponowane...tylko jakieś takie za duże!! te przyciski!! szczególnie..
No i equalizer zdecydowanie za szybki!! Niewyraźna czcionka w stopce....
ale ogólnie dobre wrażenie sprawia :)

grave
Doradca

Posted:    
   Moje WWW: http://www.drafting.pl
[ !!! ]

Strona jeszcze nie jest dokońćzona, wiec wiele nie można napisać, natomiast zauważyłem, że dopasowuje sie do wielkości okna. W tym przypadku nie jest to dobry pomysł gdyż w rozdzielczości 1280x1024 wygląda koszmarnie (czuję sie jakbym co najmiej był osobą mocno niedowidzącą), w 800x600 wygląda zdecydowanie lepiej.
Kolory przyjemne. Koniecznie zrób coś z tym rozmiarem strony to nie do przyjęcia.
Do dzieła, zobaczymy jak pójdzie dalej.

Pozdrawiam
Grave

erbe

Posted:    Re: Co powiecie o tym... [ !!! ]

[quote="songokuu"]http://czaderna.googlepages.com

Strona jest jeszcze w trakcie tworzenia ale główny zarys już jest...jeszcze jakieś drobnostki, podpiąć podstrony i będzie gotowa :D

PS. Przyznaję się że kolorystyka jest wzorowana na jednym z "templatów" znalezionych w necie...reszta moja :P[/quote]fajna, szkoda że nie skonczona... ;)

[quote="maroosz"]..._________________
You now...
erbe zapraszam też na www.kielce.u2.pl
!!ale nie zapominaj o SWISH FORUM!!
[/quote]dlaczego zapraszasz mnie na to forum?? :o

songokuu
Znawca

Posted:    
[ !!! ]

Dzięki za uwagi..właśnie wnoszę poprawki :D

maroosz
Przyjaciel

_____________________________OFF TOPIC_________________________________
[b]erbe[/b], to taki skrypt phpbb który zczytuje nicki i dodaje: zapraszam też na kielce.u2.pl :) tworzy się go tak[code:1][you] zapraszam na kielce.u2.pl[/code:1] zadna filozofia a jakie efekty :P

songokuu
Znawca

Posted:    
[ !!! ]

___________OFF TOPIC_____________

To ja jeszcze zapytam, gdzie jest ten przycisk "pomógł" ?

nugatt

przy poście który ci pomógł. o taki: [img]http://swish.wodip.opole.pl/forum/templates/subSilver/images/lang_polish/pomogl.gif[/img]

songokuu
Znawca

Posted:    
[ !!! ]

Dzięki dopiero teraz to widze... :mrgreen:

erbe

[quote="maroosz"]_____________________________OFF TOPIC_________________________________
[b]erbe[/b], to taki skrypt phpbb który zczytuje nicki i dodaje: zapraszam też na kielce.u2.pl :) tworzy się go tak[code:1][you] zapraszam na kielce.u2.pl[/code:1] zadna filozofia a jakie efekty :P[/quote]no świetnie i w ogóle, ale dlaczego zcztał akurat mój nick?? :o

nugatt

[you] zapraszam na kielce.u2.pl
[you] = osoba, która 'czyta'
You now...
nugatt zapraszam też na www.kielce.u2.pl
!!ale nie zapominaj o SWISH FORUM!!

stefcio
Ekspert

------------OFF TOPIC-------------
Sprytne to [you] nigdy na taki
Widzialem jedynie ( w czyimś opisie) obrazek , na którym bylo moje ip host itp.
I nie moglem dojść do tego jak to jest zrobione:))

-------------------------------------------------------------

A strona mi podoba się bardzo a szczególnie grafika. Te duż przyciski pasują . Preloder też ładny graficznie.Nie dziala jeszcze scrollowanie tekstu , ale jak się domyslam to chyba będzie naprawione:))
Rzecz na tej stronie , która mnie zauroczyła to ta kopertak:)) ( czemu wlaśnie ona??)

[size=9][ [i][b]Dodano[/b]: Sob 27 Maj, 2006 16:26[/i] ][/size]
a zansz jeszcze jakieś inne??? typu na zobaczenia ip hosta jak probowalem [ip] to nie dzialalo:((

nugatt

[quote="stefcio"]Sprytne to nugatt nigdy na taki[/quote]pomysł?? nawet o tym nie wiedziałem. 'wywnioskowałem' to z wypowiedzi [b]maroosha[/b]
[quote="stefcio"]kopertak[/quote]co?[quote="stefcio"]a zansz jeszcze jakieś inne?[/quote]

stefcio
Ekspert

Posted:    odp [ !!! ]

[quote][b]stefcio napisał/a: [/b]
a zansz jeszcze jakieś inne?
[/quote] Tu można się domyślić , ze chodzi o te tricki [you]

kopertak a powinno być kopertka -- 2 ostatnie litery mi się przestawiły

Nie myślcie że jestem jakimś ułomem , który nie umie pisac tylko pisze w wiecznym pośpiechy , bo rodzice się denerwują , że za długo siedzę przy komputerze:((
( chociaż wolą to od bezmyślnego grania na kompie)
Ale od teraz postanawiam pisać jak najlepiej:))

erbe

[quote="maroosz"]_____________________________OFF TOPIC_________________________________
[b]erbe[/b], to taki skrypt phpbb który zczytuje nicki i dodaje: zapraszam też na kielce.u2.pl :) tworzy się go tak[code:1][you] zapraszam na kielce.u2.pl[/code:1] zadna filozofia a jakie efekty :P[/quote]
A skąd wiadomo jakie znaczniki BBCode są aktywne?

maroosz
Przyjaciel

Nie wiadomo :P A innych TRICKÓW nie znam...znaczy znam ale tylko dla administratorów....i to już jest grzebanie w strukturze forum...czyli w sumie żaden Trick :P

[ REPLY ]
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum
Add this topic to your bookmarks
Printable version

Jump to: