|
SWiSH Forum Forum użytkowników programów SWiSH |
 |
SWiSH Max - Muzyka
Toxic - Czw 23 Lut, 2006 17:34 Temat postu: Muzyka A wiec mam 4 sceny i chce zeby muzyka przy tych wszystkich scenach byla odtwarzana ciagle. uzywalem pewnego skryptu u mieszczajac plik z muzyka w piatej scenie ale przy kazdym nacisnieniu buttona ktory prowadzil do innej sceny rozpoczynalo odtwarzanie muzyki od nowa czyli po kilku klinieciach wychodzilo ze mam odtworzone klika utworow w roznym czasie ;/ jak zrobic zeby tego nie bylo
Mackas - Czw 23 Lut, 2006 19:27
jak zaznaczysz zaimportowany dźwięk, pojawią się jego właściwości. Wejdz w Sound Effect for playSound i tam zaznaczasz okienko don't play sound if it's already playing
Wysil się choć trochę i zapozanj się ze SWiSH przynajmniej w stopniu podstawowym, a nie odrrazu na forum...
Toxic - Czw 23 Lut, 2006 21:10
a widzisz ja w swishmaxie nie ma takiego czegos ale to moj blad nie napisalem ze chodzi o swishmaxa, wysililem sie i zajzalem do swisha hehe
ale najwazniejsze ze dziala
P.S Mackas gdybym mial duzo czasu napewno bym chetnie pozagladal po opcjach itp ale niestety niemam i myslalem ze forum do tego sluzy zeby pomagac tym co dopiero zaczynaja zeby ci potem mogli pomóc wrazie czego innym
nugatt - Czw 23 Lut, 2006 21:40
Cytat: | a widzisz ja w swishmaxie nie ma takiego czegos | ???
Toxic - Czw 23 Lut, 2006 21:48
hehe literówki chodzilo mi o to ze nie mam w swishmaxie czegos takiego a moze przeoczylem
nugatt - Pią 24 Lut, 2006 00:00
zawsze było
Toxic - Pią 24 Lut, 2006 08:29
no nieweim w kazdym badz razie w swishu odrazu znalazlem
Kamilian - Pią 24 Lut, 2006 19:47
a jak zrobic zeby muzyka zaladowala sie ze z pliku na serwerze zeby nie wrzucac 6Mb mp3 do pliku *.swf?
|
|