SWiSH Forum
Forum użytkowników programów SWiSH

Moja strona w SWiSH-u - proszę o krytykę

zboro - Pon 14 Lis, 2005 23:14
Temat postu: proszę o krytykę
Witam serdecznie.
Przedstawiam Wam moje pierwsze kroki w Swishmax'ie. ( www.mywaytofreedom.xt.pl )
Oczekuję krytyki oraz rad. Pod ocenę podaję tylko kwestię wizualną strony, a nie jej zawartość.
Pozdrawiam serdecznie!

zboro

SPIDER - Wto 15 Lis, 2005 05:51

krytyka:
-preloader dla niewidomych,po co taki duzy?
-otwiera sie strona i pusto,kwadraciki jakies
-fajnie zeby ktoras podstrona np newsy otwierala sie odrazu
-bez pomyslu
rady:
-zacznij od nowa
-podoba mi sie tematyka (tylko co gracie ?)
-pstryknij zdjecie na probie jakas gitarke,perke,troche Was,pokaz co robicie,czarna strona i kwadraty nie zachecaja do zostania tam dluzej niz 5 sekund
-wez olówek kartke i narysuj sobie strone,pomysl nad koncepcją,rozmieszczeniem,funkcjonalnoscia
-wiecej koloru,niezaleznie od tego czy gracie black metal czy disko.

GenezypKapen - Wto 15 Lis, 2005 12:46
Temat postu: ..
cytuje cytat z Twojej strony.."co nagle to po diable.." no wlasnie...moze zbyt nagle..w zasadzie
tjw.

zboro - Wto 15 Lis, 2005 18:40

Dzieki Panowie za opinie. Osobiście uważam, że nie do końca jest bez pomysłu. Po prostu Wam się ten pomysł nie spodobał. Preloader faktycznie do poprawki.
Ludzie please napiszcie jeszcze coś na ten temat. No chyba, że jest to kompletna beznadzieja i nie macie nawet ochoty wklepać kilku liter...

pozdro!

GenezypKapen - Wto 15 Lis, 2005 19:34
Temat postu: ...
a nie widzisz tego,ze wlasnie nie za bardzo co mozna skrytykowac? wlasnie o to chodzi,ze jest malo efektow..czasami to i lepiej,ale z brakiem efektow powinna isc tersc..a tu ani efektow ani tersci nie ma..wszystkiego bardzo malo..rozwin kwestie 10x wiecej... :)
Mariusz - Wto 15 Lis, 2005 21:02

Witam
Strona o kapeli hmm...wg. mnie brakuje jakieś muzyczki w tle.
Pozdr

nugatt - Wto 15 Lis, 2005 21:44

ciemno. nic nie widzę.