SWiSH Forum
Forum użytkowników programów SWiSH

SWiSH Max - Przejścia..?

siwy - Pon 17 Paź, 2005 18:32
Temat postu: Przejścia..?
Mam takie pytanie nie wie czasem ktoś jak sie robi że np. nacisne na kontakt to wyskoczy mi tam adres a później nacisne np na Galerie to galeria mi wyskoczy jak to sie robi ? tzn te przejścia jak sie robi "z góry dzięki !"odp :D
erbe - Pon 17 Paź, 2005 19:10
Temat postu: Re: Przejścia..?
siwy napisał/a:
Mam takie pytanie nie wie czasem ktoś jak sie robi że np. nacisne na kontakt to wyskoczy mi tam adres a później nacisne np na Galerie to galeria mi wyskoczy jak to sie robi ? tzn te przejścia jak sie robi "z góry dzięki !"odp :D

Moglbys jasniej, bo nie do konca rozumiem o co chodzi.

Dean - Pon 17 Paź, 2005 19:10

Przejścia ? Chodzi Ci o płynne przejście między stronami ?
GenezypKapen - Pon 17 Paź, 2005 22:49
Temat postu: ..
No a o co innego mu chodzi?? Jest animacja,osiaga apogeum kres itp.. wtedy na time line dajesz prawy klaiwsz i stopujesz animacje, potem pszypisujesz danemu batonowize ze ma grac nr klatki w ktorej bedzie dzialo sie cos wiecej..czyli juz cos poza zastopowana animacja, a tam juz znajduje sie i czeka na Ciebie kolejny krok.. ((przyklad tu))
pomoglo?

siwy - Wto 18 Paź, 2005 13:30

ten link nie działa i czy mógłbyś jaśniej mówić jak to zrobić ?
GenezypKapen napisał/a:
No a o co innego mu chodzi?? Jest animacja,osiaga apogeum kres itp.. wtedy na time line dajesz prawy klaiwsz i stopujesz animacje, potem pszypisujesz danemu batonowize ze ma grac nr klatki w ktorej bedzie dzialo sie cos wiecej..czyli juz cos poza zastopowana animacja, a tam juz znajduje sie i czeka na Ciebie kolejny krok.. ((przyklad tu))
pomoglo?

GenezypKapen - Wto 18 Paź, 2005 13:56
Temat postu: ?
Ja nie dziala jak dziala? tam masz kawe na lawe..link
siwy - Wto 18 Paź, 2005 14:11
Temat postu: Re: ?
Dzięki! ale nr3 nie wchodzi a jak daje 1 odczytuje a później jak daje 2 to działa to z opóźnieniem :-\ a ja bym chciał żeby to szybko wchodziło ! :D
GenezypKapen napisał/a:

GenezypKapen - Wto 18 Paź, 2005 14:53
Temat postu: ...
prosze Cie...to porob sobie tak,zeby dzialalo tak jak chcesz,tam jest maly szkielet,reszta zalezy od Ciebie.
erbe - Wto 18 Paź, 2005 18:14
Temat postu: Re: ?
GenezypKapen napisał/a:

No normalnie. "Nie można odnaleźć strony..."

MBabelek - Wto 18 Paź, 2005 18:38

on (release) {
gotoSceneAndPlay("<current scene>",1);
}

a ten link nadal nie działa i sprawdz lepiej wielkosc liter tego pliku na serwerku.

GenezypKapen - Sro 19 Paź, 2005 13:42
Temat postu: ..
Dzieciaki sie unosza...Normalnie teraz juz nie dziala bo wywalilem go z serwera,to bylo dla "siwego" chlopak sobie sciagnal..a Wy "doradcy" takich banalow nie potzrebujecie,no !