|
SWiSH Forum Forum użytkowników programów SWiSH |
 |
SWiSH Max - Przejścia..?
siwy - Pon 17 Paź, 2005 18:32 Temat postu: Przejścia..? Mam takie pytanie nie wie czasem ktoś jak sie robi że np. nacisne na kontakt to wyskoczy mi tam adres a później nacisne np na Galerie to galeria mi wyskoczy jak to sie robi ? tzn te przejścia jak sie robi "z góry dzięki !"odp
erbe - Pon 17 Paź, 2005 19:10 Temat postu: Re: Przejścia..?
siwy napisał/a: | Mam takie pytanie nie wie czasem ktoś jak sie robi że np. nacisne na kontakt to wyskoczy mi tam adres a później nacisne np na Galerie to galeria mi wyskoczy jak to sie robi ? tzn te przejścia jak sie robi "z góry dzięki !"odp |
Moglbys jasniej, bo nie do konca rozumiem o co chodzi.
Dean - Pon 17 Paź, 2005 19:10
Przejścia ? Chodzi Ci o płynne przejście między stronami ?
GenezypKapen - Pon 17 Paź, 2005 22:49 Temat postu: .. No a o co innego mu chodzi?? Jest animacja,osiaga apogeum kres itp.. wtedy na time line dajesz prawy klaiwsz i stopujesz animacje, potem pszypisujesz danemu batonowize ze ma grac nr klatki w ktorej bedzie dzialo sie cos wiecej..czyli juz cos poza zastopowana animacja, a tam juz znajduje sie i czeka na Ciebie kolejny krok.. ((przyklad tu))
pomoglo?
siwy - Wto 18 Paź, 2005 13:30
ten link nie działa i czy mógłbyś jaśniej mówić jak to zrobić ? GenezypKapen napisał/a: | No a o co innego mu chodzi?? Jest animacja,osiaga apogeum kres itp.. wtedy na time line dajesz prawy klaiwsz i stopujesz animacje, potem pszypisujesz danemu batonowize ze ma grac nr klatki w ktorej bedzie dzialo sie cos wiecej..czyli juz cos poza zastopowana animacja, a tam juz znajduje sie i czeka na Ciebie kolejny krok.. ((przyklad tu))
pomoglo? |
GenezypKapen - Wto 18 Paź, 2005 13:56 Temat postu: ? Ja nie dziala jak dziala? tam masz kawe na lawe..link
siwy - Wto 18 Paź, 2005 14:11 Temat postu: Re: ? Dzięki! ale nr3 nie wchodzi a jak daje 1 odczytuje a później jak daje 2 to działa to z opóźnieniem a ja bym chciał żeby to szybko wchodziło ! GenezypKapen napisał/a: | Ja nie dziala jak dziala? tam masz kawe na lawe..link |
GenezypKapen - Wto 18 Paź, 2005 14:53 Temat postu: ... prosze Cie...to porob sobie tak,zeby dzialalo tak jak chcesz,tam jest maly szkielet,reszta zalezy od Ciebie.
erbe - Wto 18 Paź, 2005 18:14 Temat postu: Re: ?
GenezypKapen napisał/a: | Ja nie dziala jak dziala? tam masz kawe na lawe..link |
No normalnie. "Nie można odnaleźć strony..."
MBabelek - Wto 18 Paź, 2005 18:38
on (release) {
gotoSceneAndPlay("<current scene>",1);
}
a ten link nadal nie działa i sprawdz lepiej wielkosc liter tego pliku na serwerku.
GenezypKapen - Sro 19 Paź, 2005 13:42 Temat postu: .. Dzieciaki sie unosza...Normalnie teraz juz nie dziala bo wywalilem go z serwera,to bylo dla "siwego" chlopak sobie sciagnal..a Wy "doradcy" takich banalow nie potzrebujecie,no !
|
|